Asım Balcı'nın iftar konukları şehit aileleri ve gazi yakınları

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 14:27, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:27
 

Asım Balcı'nın iftar konukları şehit aileleri ve gazi yakınları

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Ramazan ayının ikinci iftarında şehit aileleri ve gazileri ağırladı. Balcı, "Kapımız da gönlümüz daima açık" dedi...
Evlatlarını vatan için şehit vermiş aileler ve kahraman gazilerle bir araya gelen Balcı, iftar sofrasında şehit ailelerine ve gazilere hayırlı ve uzun ömürler diledi. İftara; AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar da katıldı. Başkan Balcı, şehit ailelerini ve kahraman gazileri iftar sofrasında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Peygamberlikten sonraki en güzel yer şehitlik... Bizler her zaman sizlerin emrinde ve hizmetinizdeyiz. Ramazan'ınız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Kapımız da gönlümüz de sizlere daima sonuna kadar açık..." dedi. Balcı, Mamak'ta da şehit aileleri ve gazilerle daima yakın temas içinde olacaklarının sözünü vererek, "Daha önce olduğu gibi, her yerde, her zaman şehitlerimizin bizlere emanet ettiği aileleri ve kahraman gazilerimizle yan yana olacak, onlara sevgi ve saygıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Asım Balcı, Ramazan ayının ikinci iftarında şehit aileleri ve gazileri ağırladı. Balcı, "Kapımız da gönlümüz daima açık" dedi...

Evlatlarını vatan için şehit vermiş aileler ve kahraman gazilerle bir araya gelen Balcı, iftar sofrasında şehit ailelerine ve gazilere hayırlı ve uzun ömürler diledi. İftara; AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl ve TÜGŞAV Başkanı Lokman Aylar da katıldı.

Başkan Balcı, şehit ailelerini ve kahraman gazileri iftar sofrasında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Peygamberlikten sonraki en güzel yer şehitlik... Bizler her zaman sizlerin emrinde ve hizmetinizdeyiz. Ramazan'ınız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Kapımız da gönlümüz de sizlere daima sonuna kadar açık..." dedi.

Balcı, Mamak'ta da şehit aileleri ve gazilerle daima yakın temas içinde olacaklarının sözünü vererek, "Daha önce olduğu gibi, her yerde, her zaman şehitlerimizin bizlere emanet ettiği aileleri ve kahraman gazilerimizle yan yana olacak, onlara sevgi ve saygıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.