Ankaragücü'nün yeni transferi Saponara sanki Soner Sarıkabadayı

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 31.01.2024 - 19:59, Güncelleme: 31.01.2024 - 19:59
 

Ankaragücü'nün yeni transferi Saponara sanki Soner Sarıkabadayı

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig takımlarından biri olarak, İtalyan orta saha oyuncusu Riccardo Saponara'yı transfer etti.
MKE Ankaragücü'nden yapılan resmi açıklamada, Saponara'nın transferi konusunda Hellas Verona ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Riccardo Saponara ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı." ifadesine yer verildi. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık'ın da imza töreninde hazır bulunduğu ifade edildi. Kariyerinde ilk defa İtalya dışında mücadele edecek olan 32 yaşındaki futbolcu, daha önce Serie A'da Milan ve Fiorentina gibi önemli takımlarda forma giymişti. Tecrübeli futbolcu anlaşmanın ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca şarkıcı Soner Sarıkabadayı'ya benzerliği ile dikkati çeken Saponara sosyal medyada da gündem oldu.
MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig takımlarından biri olarak, İtalyan orta saha oyuncusu Riccardo Saponara'yı transfer etti.

MKE Ankaragücü'nden yapılan resmi açıklamada, Saponara'nın transferi konusunda Hellas Verona ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, "Riccardo Saponara ile kulübümüz arasında 1,5 yıllık sözleşme imzalandı." ifadesine yer verildi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat ve Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Buğra Tanık'ın da imza töreninde hazır bulunduğu ifade edildi.

Kariyerinde ilk defa İtalya dışında mücadele edecek olan 32 yaşındaki futbolcu, daha önce Serie A'da Milan ve Fiorentina gibi önemli takımlarda forma giymişti.

Tecrübeli futbolcu anlaşmanın ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

Ayrıca şarkıcı Soner Sarıkabadayı'ya benzerliği ile dikkati çeken Saponara sosyal medyada da gündem oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.