Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesi Emre Belözoğlu iddialı konuştu

Spor Sahnesi (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 15.02.2024 - 19:50, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:50
 

Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesi Emre Belözoğlu iddialı konuştu

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçı öncesi takımının kazanmak için motive olduğunu belirterek hazır olduklarını söyledi...
Tandoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezonun en iyi iki takımı olduğunu vurgulayarak, maçın büyük zorluklar içereceğini dile getirdi. Belözoğlu, maç öncesinde takımının ligdeki konumunu belirlemesi açısından önemli bir mücadele olacağını ifade ederken, organizasyonlarına bağlı kalarak sahada mücadele edeceklerini ve planlarını yaptıklarını söyledi. Ayrıca, 5 maçlık cezalarının ardından taraftarlarıyla ilk lig maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşadıklarını da ekledi. Zemin kalitesi konusunda ise Türkiye genelindeki stadyumların çoğunun iyi durumda olmadığını savunan Belözoğlu, özellikle Eryaman Stadı'nın zemininin kötü olduğunu ve bu durumun takımın performansını etkilediğini belirtti. Ancak son 10 gündür stadın bakımına ciddi şekilde önem verdiklerini ve oyuncuların sağlığını riske atmamak adına gerekli tedbirleri aldıklarını dile getirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında da konuşan Belözoğlu, onu çok değerli bir teknik adam olarak nitelendirerek, herhangi bir rakip takım karşısında işlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirtti. Kendisinin, Ankaragücü'nün başarısını her şeyin önünde gördüğünü dile getirdi. Ayrıca, Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak olmalarının da heyecan verici olduğunu ifade eden Belözoğlu, takım olarak bu mücadelelere tam anlamıyla hazır olduklarını ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Son olarak, takımda herhangi bir eksik olmadığını ve uzun bir süredir tam takım olarak çalıştıklarını belirten Belözoğlu, oyuncuların sakatlıklarının tamamen geçtiğini ve kadro kurmakta zorlanmadıklarını dile getirdi. Bassogog'un lisansının yarın çıkacağını ve yeni transferlerin de mücadelede yer alacaklarını belirtti.
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray maçı öncesi takımının kazanmak için motive olduğunu belirterek hazır olduklarını söyledi...

Tandoğan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Belözoğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezonun en iyi iki takımı olduğunu vurgulayarak, maçın büyük zorluklar içereceğini dile getirdi.

Belözoğlu, maç öncesinde takımının ligdeki konumunu belirlemesi açısından önemli bir mücadele olacağını ifade ederken, organizasyonlarına bağlı kalarak sahada mücadele edeceklerini ve planlarını yaptıklarını söyledi. Ayrıca, 5 maçlık cezalarının ardından taraftarlarıyla ilk lig maçına çıkacak olmanın heyecanını yaşadıklarını da ekledi.

Zemin kalitesi konusunda ise Türkiye genelindeki stadyumların çoğunun iyi durumda olmadığını savunan Belözoğlu, özellikle Eryaman Stadı'nın zemininin kötü olduğunu ve bu durumun takımın performansını etkilediğini belirtti. Ancak son 10 gündür stadın bakımına ciddi şekilde önem verdiklerini ve oyuncuların sağlığını riske atmamak adına gerekli tedbirleri aldıklarını dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk hakkında da konuşan Belözoğlu, onu çok değerli bir teknik adam olarak nitelendirerek, herhangi bir rakip takım karşısında işlerini en iyi şekilde yapacaklarını belirtti. Kendisinin, Ankaragücü'nün başarısını her şeyin önünde gördüğünü dile getirdi.

Ayrıca, Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak olmalarının da heyecan verici olduğunu ifade eden Belözoğlu, takım olarak bu mücadelelere tam anlamıyla hazır olduklarını ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Son olarak, takımda herhangi bir eksik olmadığını ve uzun bir süredir tam takım olarak çalıştıklarını belirten Belözoğlu, oyuncuların sakatlıklarının tamamen geçtiğini ve kadro kurmakta zorlanmadıklarını dile getirdi. Bassogog'un lisansının yarın çıkacağını ve yeni transferlerin de mücadelede yer alacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.