Ankara'da toplum ulaşım araçlarında unutulan eşyalar açık artırmada

Ankara 21.02.2024 - 12:02, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:02
 

Ankara'da toplum ulaşım araçlarında unutulan eşyalar açık artırmada

Ankara’nın meşhur açık artırması 25 Şubat 2024’te yapılacak. Ankara’da toplu ulaşım araçlarında unutulan ve teslim alınmayan eşyalar yeni sahibini bulacak...
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, metro, Ankaray ya da otobüslerde 2021 ve 2022 yıllarında unutulmuş olan; sonrasında ise sahipleri tarafından alınmayan eşyaları açık artıma yöntemiyle satacak. Çanta, cüzdan, kitap, elektronik cihaz gibi farklı eşyalar, uygun fiyatlarla alınabilecek. Açık artırma; 25 Şubat 2024’te Atatürk Kapalı Spor ve Salonu’nda yapılacak. Etkinlik saat 14.00’te başlayacak. GELİR EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE KAYDEDİLECEK 1 yıl korunan her türlü eşya, açık artırma sonra yeni sahiplerinin olacak. Eşyalardan elde edilecek kazanç ise EGO Genel Müdürlüğü’ne gelir olarak kaydedilecek.
Ankara’nın meşhur açık artırması 25 Şubat 2024’te yapılacak. Ankara’da toplu ulaşım araçlarında unutulan ve teslim alınmayan eşyalar yeni sahibini bulacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğü, metro, Ankaray ya da otobüslerde 2021 ve 2022 yıllarında unutulmuş olan; sonrasında ise sahipleri tarafından alınmayan eşyaları açık artıma yöntemiyle satacak.

Çanta, cüzdan, kitap, elektronik cihaz gibi farklı eşyalar, uygun fiyatlarla alınabilecek. Açık artırma; 25 Şubat 2024’te Atatürk Kapalı Spor ve Salonu’nda yapılacak. Etkinlik saat 14.00’te başlayacak.

GELİR EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE KAYDEDİLECEK

1 yıl korunan her türlü eşya, açık artırma sonra yeni sahiplerinin olacak.

Eşyalardan elde edilecek kazanç ise EGO Genel Müdürlüğü’ne gelir olarak kaydedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.