Ankara'da Büyükşehir'den öğrencilere İngilizce eğitimi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.02.2024 - 13:57, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:57
 

Ankara'da Büyükşehir'den öğrencilere İngilizce eğitimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor...
Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de, gençlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenen "Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı" devam ediyor. Bu program kapsamında yapılan ikinci kur seviye tespit sınavını başarıyla geçen 100 öğrenci, mayıs ayının sonuna kadar "Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi" almaya hak kazanacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı ön planda tutan "öğrenci dostu" uygulamalarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkentli gençlerin yabancı dil öğrenmelerine olanak tanımak amacıyla düzenlenen ücretsiz "Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi" programı aktif bir şekilde devam ediyor. Program kapsamında gerçekleştirilen ikinci kur seviye tespit sınavının ardından 100 öğrenciye, cumartesi ve pazartesi günleri saat 16.00-18.00 saatleri arasında mayıs ayının sonuna kadar Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi verilecek. Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, program hakkında şunları söyledi: "Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye'deyiz. Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi Programı 2. kur seviye tespit sınavını gerçekleştiriyoruz. Haftada 2 gün sürecek olan eğitim sürecinin sonunda İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, öğrenci dostu uygulamalarımıza Aile Yaşam Merkezlerimizde, Gençlik Merkezlerimizde ve Genç Akademi'lerimizde devam edeceğiz."
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı ile öğrencilere destek olmaya devam ediyor...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'na bağlı Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de, gençlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenen "Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı" devam ediyor. Bu program kapsamında yapılan ikinci kur seviye tespit sınavını başarıyla geçen 100 öğrenci, mayıs ayının sonuna kadar "Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi" almaya hak kazanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamayı ön planda tutan "öğrenci dostu" uygulamalarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Başkentli gençlerin yabancı dil öğrenmelerine olanak tanımak amacıyla düzenlenen ücretsiz "Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi" programı aktif bir şekilde devam ediyor.

Program kapsamında gerçekleştirilen ikinci kur seviye tespit sınavının ardından 100 öğrenciye, cumartesi ve pazartesi günleri saat 16.00-18.00 saatleri arasında mayıs ayının sonuna kadar Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi verilecek.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, program hakkında şunları söyledi: "Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Genç Akademi Kafe Sıhhiye'deyiz. Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi Programı 2. kur seviye tespit sınavını gerçekleştiriyoruz. Haftada 2 gün sürecek olan eğitim sürecinin sonunda İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, öğrenci dostu uygulamalarımıza Aile Yaşam Merkezlerimizde, Gençlik Merkezlerimizde ve Genç Akademi'lerimizde devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.