Ankara Valisi Vasip Şahin'den ASBÜ’ye Ziyaret

Güncel 04.03.2024 - 08:53, Güncelleme: 04.03.2024 - 08:53
 

Ankara Valisi Vasip Şahin'den ASBÜ’ye Ziyaret

Heyete, ziyaret esnasında ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve ASBÜ Genel Sekreteri Saim Durmuş eşlik ederek bilgilendirmelerde bulundu.
Ankara Valisi Vasip Şahin ve vali yardımcılarından oluşan heyet Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ASBÜ’YÜ ziyaret etti. PROF. ARICAN VE DURMUŞ EŞLİK ETTİ Ziyaret esnasında ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve ASBÜ Genel Sekreteri Saim Durmuş, Vali Şahin ve beraberindeki heyete eşlik etti.   “BİLGE YAZARLAR PROJESİ” Ankara Valiliği, ASBÜ ve TYB ortaklığında düzenlenen “Bilge Yazarlar Projesi” dersliklerini ziyaret eden Vali Şahin ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’dan bilgiler aldı ve kursiyerlerle görüştü. HEYET, SANAT ATÖLYELERİNİ GEZDİ Dersliklerin gezilmesi sonrasından Ankara Valiliği heyeti ASBÜ Berceste Öğrenci Topluluğu’nun sanatsal faaliyetlerini gerçekleştirdiği atölyeleri gezdi ve Ebru Atölyesi’ndeki eserler Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan tarafından ziyaretçilere tanıtıldı. Tanıtım sonrası hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.
Heyete, ziyaret esnasında ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve ASBÜ Genel Sekreteri Saim Durmuş eşlik ederek bilgilendirmelerde bulundu.

Ankara Valisi Vasip Şahin ve vali yardımcılarından oluşan heyet Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ASBÜ’YÜ ziyaret etti.

PROF. ARICAN VE DURMUŞ EŞLİK ETTİ

Ziyaret esnasında ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve ASBÜ Genel Sekreteri Saim Durmuş, Vali Şahin ve beraberindeki heyete eşlik etti.

 

“BİLGE YAZARLAR PROJESİ”

Ankara Valiliği, ASBÜ ve TYB ortaklığında düzenlenen “Bilge Yazarlar Projesi” dersliklerini ziyaret eden Vali Şahin ve beraberindekiler Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’dan bilgiler aldı ve kursiyerlerle görüştü.

HEYET, SANAT ATÖLYELERİNİ GEZDİ

Dersliklerin gezilmesi sonrasından Ankara Valiliği heyeti ASBÜ Berceste Öğrenci Topluluğu’nun sanatsal faaliyetlerini gerçekleştirdiği atölyeleri gezdi ve Ebru Atölyesi’ndeki eserler Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan tarafından ziyaretçilere tanıtıldı.

Tanıtım sonrası hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.