Ankara Kulübü üyelerinden vefalı hareket

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 10.03.2024 - 19:25, Güncelleme: 10.03.2024 - 19:25
 

Ankara Kulübü üyelerinden vefalı hareket

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube, "Kemal Kayaoğlu Spor Odası" ile eski seymene vefasını gösterdi. Açılış duygusal anlara sahne oldu...
Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi, iki sene önce aramızdan ayrılan Ankara Kulübü Seymeni ve Kalecik Şube Başkanı (merhum) Kemal Kayaoğlu'nun anısına Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu'nda bir spor odasının yapım ve yenilenmesini üstlendi. Yenilenen spor odası "Kemal Kayaoğlu Spor Odası" olarak adlandırıldı ve açılışı duygusal anların yaşandığı bir törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine, spor odasının yapım ve yenilenmesini üstlenen Ankara Kulübü Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka ve Okul Müdürü Sultan Acar'ın yanı sıra Ankara Kulübü YKÜ Müslüm Arslan ve Kadir Çimen, Ankara Kulübü SDÜ Turhan Temur ve Erol Yonar, Mamak Şube Başkanı Yakup Demir ve Çankaya Şube Seymenleri ile Kemal Kayaoğlu'nun oğlu Alperhan Kayaoğlu, kızı Elif Asena Kayaoğlu Bıçakcı, damadı Koray Bıçakcı ve torunu Sina Bıçakcı katıldı. Programda ayrıca Ankara Kulübü Çankaya Şube tarafından okulda çalıştırılan küçük Seymen ve Bacıerenler de hazır bulundu. Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, açılış töreninde yaptığı konuşmada, spor odasının Kemal Kayaoğlu'nun anısına yenilendiğini ve bu projenin dayanışma ile gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca, Ankara Kulübü YKÜ Müslüm Arslan da bu anlamlı projeye destek verenlere teşekkür etti ve Kemal Kayaoğlu Spor Odası'nın önemine vurgu yaptı. Okul Müdürü Sultan Acar, okulun spor odasının yenilenmesine katkı sağlayanlara teşekkür ederek, Ankara Kulübü'ne okula sağladığı destekler için minnettarlık duygularını ifade etti. Ayrıca, Kemal Kayaoğlu'nun oğlu Alperhan Kayaoğlu da duygularını dile getirerek babasının adının yaşatılmasından dolayı teşekkür etti. Açılış töreninin ardından, Ankara Kulübü Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, Okul Müdürü Sultan Acar'a "Türk Yurdu Ankara" kitabını hediye etti ve beraberindeki Seymenlerle birlikte öğretmenler odasında kadın öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Programın son bölümünde ise küçük Bacıerenler tarafından kısa bir gösteri sunuldu.
Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube, "Kemal Kayaoğlu Spor Odası" ile eski seymene vefasını gösterdi. Açılış duygusal anlara sahne oldu...

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şubesi, iki sene önce aramızdan ayrılan Ankara Kulübü Seymeni ve Kalecik Şube Başkanı (merhum) Kemal Kayaoğlu'nun anısına Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu'nda bir spor odasının yapım ve yenilenmesini üstlendi. Yenilenen spor odası "Kemal Kayaoğlu Spor Odası" olarak adlandırıldı ve açılışı duygusal anların yaşandığı bir törenle gerçekleştirildi.

Açılış törenine, spor odasının yapım ve yenilenmesini üstlenen Ankara Kulübü Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka ve Okul Müdürü Sultan Acar'ın yanı sıra Ankara Kulübü YKÜ Müslüm Arslan ve Kadir Çimen, Ankara Kulübü SDÜ Turhan Temur ve Erol Yonar, Mamak Şube Başkanı Yakup Demir ve Çankaya Şube Seymenleri ile Kemal Kayaoğlu'nun oğlu Alperhan Kayaoğlu, kızı Elif Asena Kayaoğlu Bıçakcı, damadı Koray Bıçakcı ve torunu Sina Bıçakcı katıldı. Programda ayrıca Ankara Kulübü Çankaya Şube tarafından okulda çalıştırılan küçük Seymen ve Bacıerenler de hazır bulundu.

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, açılış töreninde yaptığı konuşmada, spor odasının Kemal Kayaoğlu'nun anısına yenilendiğini ve bu projenin dayanışma ile gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca, Ankara Kulübü YKÜ Müslüm Arslan da bu anlamlı projeye destek verenlere teşekkür etti ve Kemal Kayaoğlu Spor Odası'nın önemine vurgu yaptı.

Okul Müdürü Sultan Acar, okulun spor odasının yenilenmesine katkı sağlayanlara teşekkür ederek, Ankara Kulübü'ne okula sağladığı destekler için minnettarlık duygularını ifade etti. Ayrıca, Kemal Kayaoğlu'nun oğlu Alperhan Kayaoğlu da duygularını dile getirerek babasının adının yaşatılmasından dolayı teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından, Ankara Kulübü Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka, Okul Müdürü Sultan Acar'a "Türk Yurdu Ankara" kitabını hediye etti ve beraberindeki Seymenlerle birlikte öğretmenler odasında kadın öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar. Programın son bölümünde ise küçük Bacıerenler tarafından kısa bir gösteri sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.