Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Mucizeler Sirki

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 20.01.2024 - 11:25, Güncelleme: 20.01.2024 - 11:25
 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Mucizeler Sirki

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilindeki öğrencilere yönelik düzenlediği etkinliklerine bir yenisini ekleyerek "Mucizeler Sirki"ne ev sahipliği yapacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), çocuk ve öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çekerken, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "Mucizeler Sirki" etkinliği, Başkentli minikleri BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı'nda buluşturacak. BAKAP, Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olma özelliği taşırken, bugüne kadar konserler ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmıştır. Bu sefer Mucizeler Sirki, ısıtmalı dev sirk çadırında hayvansız eğlence sunarak çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada yaşatmayı hedefliyor. Etkinlik, çocuklara interaktif etkinliklere katılma şansı tanıyarak bilgi ve deneyim kazandıracak. 22-31 OCAK GÜNLERİNDE ÜÇ GÖSTERİM OLACAK 22-31 Ocak 2024 tarihleri arasında üç gösterim halinde düzenlenecek sirk, hafta içi birinci gösterimde saat 13.00, ikinci gösterimde saat 16.00'da, hafta sonu ise birinci gösterimde saat 13.00, ikinci gösterimde saat 16.00 ve üçüncü gösterimde saat 19.00'da seyircilerle buluşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, etkinliğe katılmak isteyen öğrencilere ve ailelerine destek olmak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. AŞTİ'den BAKAP'a ve Kızılay Zafer Çarşısı'ndan BAKAP'a, 11.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri ile etkinlik katılımcılara ulaşım sağlanacak. Bu sayede çocuklar, tatilin keyfini "Mucizeler Sirki" ile doyasıya yaşayabilecekler.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatilindeki öğrencilere yönelik düzenlediği etkinliklerine bir yenisini ekleyerek "Mucizeler Sirki"ne ev sahipliği yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), çocuk ve öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çekerken, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "Mucizeler Sirki" etkinliği, Başkentli minikleri BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı'nda buluşturacak.

BAKAP, Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olma özelliği taşırken, bugüne kadar konserler ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmıştır. Bu sefer Mucizeler Sirki, ısıtmalı dev sirk çadırında hayvansız eğlence sunarak çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir arada yaşatmayı hedefliyor. Etkinlik, çocuklara interaktif etkinliklere katılma şansı tanıyarak bilgi ve deneyim kazandıracak.

22-31 OCAK GÜNLERİNDE ÜÇ GÖSTERİM OLACAK

22-31 Ocak 2024 tarihleri arasında üç gösterim halinde düzenlenecek sirk, hafta içi birinci gösterimde saat 13.00, ikinci gösterimde saat 16.00'da, hafta sonu ise birinci gösterimde saat 13.00, ikinci gösterimde saat 16.00 ve üçüncü gösterimde saat 19.00'da seyircilerle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, etkinliğe katılmak isteyen öğrencilere ve ailelerine destek olmak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenleyecek. AŞTİ'den BAKAP'a ve Kızılay Zafer Çarşısı'ndan BAKAP'a, 11.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri ile etkinlik katılımcılara ulaşım sağlanacak. Bu sayede çocuklar, tatilin keyfini "Mucizeler Sirki" ile doyasıya yaşayabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.