Ali Daştan’dan engelli dostuna plaket

Yerel 09.02.2024 - 18:10, Güncelleme: 09.02.2024 - 18:13
 

Ali Daştan’dan engelli dostuna plaket

Bir bankanın Müşteri Temsilcisini ziyaret eden Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.
HABER MEREKZİ Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, hem federasyon hem de Engelli Danışma Merkezi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ali Daştan son olarak bir plaket takdiminde bulundu. Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ali Daştan şunları söyledi: “Engelli Hakları Federasyonu olarak dur durak bilmiyoruz. Son ziyaretlerimizden birini uzun zamandır biz engellileri samimi ve gönülden destekleyen Ziraat Bankası Kalaba Şubesi Müşteri Temsilcimiz Hanife Çırpan'a yaptık.  Bizlere katkı ve desteklerinden dolayı Engelli Hakları Federasyonu adına teşekkür belgesini takdim ettim. Bizleri samimi bir şekilde kucaklayan arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ettim.”
Bir bankanın Müşteri Temsilcisini ziyaret eden Engelli Merkezi Sorumlusu Ali Daştan teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

HABER MEREKZİ

Engelli Hakları Federasyonu Sosyal İşler Den Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan, hem federasyon hem de Engelli Danışma Merkezi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ali Daştan son olarak bir plaket takdiminde bulundu.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ali Daştan şunları söyledi:

“Engelli Hakları Federasyonu olarak dur durak bilmiyoruz. Son ziyaretlerimizden birini uzun zamandır biz engellileri samimi ve gönülden destekleyen Ziraat Bankası Kalaba Şubesi Müşteri Temsilcimiz Hanife Çırpan'a yaptık.  Bizlere katkı ve desteklerinden dolayı Engelli Hakları Federasyonu adına teşekkür belgesini takdim ettim. Bizleri samimi bir şekilde kucaklayan arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ettim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.