Alevi İnanç Birliği’nin Gençlerle Buluşması

Yerel 03.03.2024 - 14:58, Güncelleme: 03.03.2024 - 15:37
 

Alevi İnanç Birliği’nin Gençlerle Buluşması

Alevi İnanç Birliği, düzenlenen bir etkinlik ile Gençlerle buluştu. Buluşma, Keçiören’de gerçekleştirildi.
Estergon Kalesi Kültür Salonunda yapılan etkinliğe Ak parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da katıldı. Diğer partilerin belediye başkan adaylarının da katıldığı etkinliğin açılış duasını Dedeler Kurulu Başkanı Abdullah Şenol yaptı. BAŞKAN YILDIRIM’IN KONUŞMASI Duanın ardından Alevi İnanç Vakfı Başkanı Faruk Ali Yıldırım konuştu. Yıldırım, “Hacı -Bektaşi Veliler, Hacı Bayramı Veliler, Mevlanalar Anadolu’yu Türkleştirmek için geldiler. Hepimiz biriz Türkiye için varız. Atatürk’ün düşüncelerine saygılıyız. Biriz ve Beraberiz” dedi. ZAFER ÇOKTAN’IN KONUŞMASI Programa katılan AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da tüm inançlara saygılı oldukların söyleyerek "Keçiören inanç şehridir. Bundan sonrada böyle olacak" diye konuştu. TURGUT ALTINAK KATILAMDI Bu arada Zafer Çoktan, Beşir Sandıklı ve onun yetiştirdiği hafızları kabul ederek tebrik etti. Programa İstanbul'da olan Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok katılamadı. Programdan sonra stantlarda Yapımcı, Yönetmen ve yazar Sayın Şener Danyıldız'ın kaleme aldığı 'Gönül Muallime' adlı roman kitabı tanıtıldı.
Alevi İnanç Birliği, düzenlenen bir etkinlik ile Gençlerle buluştu. Buluşma, Keçiören’de gerçekleştirildi.

Estergon Kalesi Kültür Salonunda yapılan etkinliğe Ak parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da katıldı. Diğer partilerin belediye başkan adaylarının da katıldığı etkinliğin açılış duasını Dedeler Kurulu Başkanı Abdullah Şenol yaptı.

BAŞKAN YILDIRIM’IN KONUŞMASI

Duanın ardından Alevi İnanç Vakfı Başkanı Faruk Ali Yıldırım konuştu.

Yıldırım, “Hacı -Bektaşi Veliler, Hacı Bayramı Veliler, Mevlanalar Anadolu’yu Türkleştirmek için geldiler. Hepimiz biriz Türkiye için varız. Atatürk’ün düşüncelerine saygılıyız. Biriz ve Beraberiz” dedi.

ZAFER ÇOKTAN’IN KONUŞMASI

Programa katılan AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan da tüm inançlara saygılı oldukların söyleyerek "Keçiören inanç şehridir. Bundan sonrada böyle olacak" diye konuştu.

TURGUT ALTINAK KATILAMDI

Bu arada Zafer Çoktan, Beşir Sandıklı ve onun yetiştirdiği hafızları kabul ederek tebrik etti.

Programa İstanbul'da olan Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok katılamadı.

Programdan sonra stantlarda Yapımcı, Yönetmen ve yazar Sayın Şener Danyıldız'ın kaleme aldığı 'Gönül Muallime' adlı roman kitabı tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.