56 Bin Altındağlı Gezilerde Buluştu

Yerel 17.12.2023 - 10:18, Güncelleme: 17.12.2023 - 10:18
 

56 Bin Altındağlı Gezilerde Buluştu

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri rekora koşuyor. 2019 yılından bugüne, 56 bin Altındağlı vatandaş gezilere katıldı.
56 bin Altındağlı gezdi, gördü, öğrendi. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri, 56 bin Altındağlı vatandaşın dünyasını aydınlattı. Hem daha önce görmediği yerleri gören, hem tarih bilinci kazanan, hem de özgüven tazeleyen Altındağlı vatandaşlar, kendilerine sunulan gezi imkanları için Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkürlerini iletti.   “KÜLTÜR GEZİLERİ ÇOK GEREKLİ VE ÇOK ÖNEMLİ…” Her yaştan Altındağlı vatandaş için gezi programlarının devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “İlk olarak Ankara’nın ilçelerini ve komşu illeri keşfe çıkarak dünyalarını genişleten Altındağlı vatandaşlarımız için, gezi rotalarını giderek çeşitlendirdik ve artırdık. Bu zamana kadar 56 bin Altındağlı vatandaşımız kültür gezilerine katıldı. Kültür gezileri çok önemli ve çok gerekli… Bu nedenle Altındağlı hemşehrilerimizi hem yaşadığımız şehirde hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde keşfe çıkarıyor, dünyalarını genişletiyoruz. Bu gezilerde eğleniyor, öğreniyor, unutmayacakları anlar yaşıyorlar” dedi. Başkan Balcı “Gezilerimizin gördüğü ilgiye kayıtsız kalmak istemiyoruz. Başka şehirleri de rotamıza eklemeyi planlıyoruz. Türkiye’yi keşfetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri rekora koşuyor. 2019 yılından bugüne, 56 bin Altındağlı vatandaş gezilere katıldı.

56 bin Altındağlı gezdi, gördü, öğrendi. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri, 56 bin Altındağlı vatandaşın dünyasını aydınlattı. Hem daha önce görmediği yerleri gören, hem tarih bilinci kazanan, hem de özgüven tazeleyen Altındağlı vatandaşlar, kendilerine sunulan gezi imkanları için Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Asım Balcı’ya teşekkürlerini iletti.

 

“KÜLTÜR GEZİLERİ ÇOK GEREKLİ VE ÇOK ÖNEMLİ…”

Her yaştan Altındağlı vatandaş için gezi programlarının devam edeceğini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “İlk olarak Ankara’nın ilçelerini ve komşu illeri keşfe çıkarak dünyalarını genişleten Altındağlı vatandaşlarımız için, gezi rotalarını giderek çeşitlendirdik ve artırdık. Bu zamana kadar 56 bin Altındağlı vatandaşımız kültür gezilerine katıldı. Kültür gezileri çok önemli ve çok gerekli… Bu nedenle Altındağlı hemşehrilerimizi hem yaşadığımız şehirde hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde keşfe çıkarıyor, dünyalarını genişletiyoruz. Bu gezilerde eğleniyor, öğreniyor, unutmayacakları anlar yaşıyorlar” dedi.

Başkan Balcı “Gezilerimizin gördüğü ilgiye kayıtsız kalmak istemiyoruz. Başka şehirleri de rotamıza eklemeyi planlıyoruz. Türkiye’yi keşfetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.