14 Şubat Sevgililer Günü Ankara'da engelleri aştı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.02.2024 - 16:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:47
 

14 Şubat Sevgililer Günü Ankara'da engelleri aştı

Yenimahalle Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Engelli bireylerin her yaş grubundan yüzlerce kişi, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi'nin düzenlediği programda eğlenceli bir akşam geçirdi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın liderliğinde gerçekleşen "Sevgi Günü" programı, Nergis ve Karanfil salonlarında düzenlendi. Programa CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri ve ilçe sakinlerinden oluşan kalabalık bir katılım sağladı. Fethi Yaşar, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde Yenimahalle'nin engelsiz bireyleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 2009'dan bu yana Yenimahalle Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızı eşit haklara sahip üyeleri olarak gördük. Doğuştan veya sonradan engelli olan hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefledik." dedi. Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını teşvik etmek, yaşamlarını kolaylaştırmak ve sorunlarını çözmek için Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Engelliler Birimi'ni kurduklarını belirten Yaşar, birimlerinde binlerce kayıtlı engelli vatandaşın bulunduğunu aktardı. Yaşar, "Engellilere yönelik hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil. Görme engelliler için tam donanımlı bir saha inşa ettik ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza huzurlu bir yaşam sunmak için Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi'ni hayata geçirdik." şeklinde konuştu. Başkan Yaşar, günün anısına engelli genç ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sevgi günü pastasını çocuklarla birlikte kesti.
Yenimahalle Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Engelli bireylerin her yaş grubundan yüzlerce kişi, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Birimi'nin düzenlediği programda eğlenceli bir akşam geçirdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın liderliğinde gerçekleşen "Sevgi Günü" programı, Nergis ve Karanfil salonlarında düzenlendi. Programa CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, belediye meclis üyeleri ve ilçe sakinlerinden oluşan kalabalık bir katılım sağladı.

Fethi Yaşar, "14 Şubat Sevgililer Günü'nde Yenimahalle'nin engelsiz bireyleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 2009'dan bu yana Yenimahalle Belediyesi olarak tüm vatandaşlarımızı eşit haklara sahip üyeleri olarak gördük. Doğuştan veya sonradan engelli olan hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefledik." dedi.

Engelli vatandaşların sosyal hayata katılımlarını teşvik etmek, yaşamlarını kolaylaştırmak ve sorunlarını çözmek için Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Engelliler Birimi'ni kurduklarını belirten Yaşar, birimlerinde binlerce kayıtlı engelli vatandaşın bulunduğunu aktardı.

Yaşar, "Engellilere yönelik hizmetlerimiz bunlarla sınırlı değil. Görme engelliler için tam donanımlı bir saha inşa ettik ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza huzurlu bir yaşam sunmak için Beyaz Karanfiller Yaşam Merkezi'ni hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Başkan Yaşar, günün anısına engelli genç ve çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve sevgi günü pastasını çocuklarla birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.