Ziraat Bankkart Şampiyonlar Ligi serüveni için avantaj arıyor

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.03.2024 - 16:24, Güncelleme: 12.03.2024 - 16:24
 

Ziraat Bankkart Şampiyonlar Ligi serüveni için avantaj arıyor

Ziraat Bankkart, ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye devam ediyor... Başkent ekibi yarı final için Polonya'da son hazırlıklarını yapıyor...
Rakibiyle 13 Mart TSİ 22.30'da karşılaşacak olan temsilcimiz, Türkiye'ye avantajlı bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Takımın başarılı antrenörü Mustafa Kavaz, zorlu bir grup aşamasını geçerek çeyrek finale yükseldiklerini ve burada Las Palmas'ı altın sette yenerek yarı finale çıktıklarını belirtti. Karşılarında geçen sezonun finalistiyle mücadele edeceklerini ancak kendi kalite ve güçlerinin farkında olduklarını ifade etti. Her maçın zor olduğunu vurgulayan Kavaz, Polonya'da oynanacak olan ilk maçlarının da zorlu geçeceğini dile getirdi. Ancak umutlu olduklarını ve avantajlı bir sonuçla ülkelerine dönmeyi umduklarını söyledi. Finale yükselmek adına ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını belirtti. Çarşamba günü oynanacak olan mücadeleyi Bulgar hakem Mirko Jankovic yönetecek. Yardımcılıklarını ise Slovak hakem Igor Porvaznik yapacak. Maç, naklen TRTSpor Yıldız'dan yayınlanacak.
Ziraat Bankkart, ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye devam ediyor... Başkent ekibi yarı final için Polonya'da son hazırlıklarını yapıyor...

Rakibiyle 13 Mart TSİ 22.30'da karşılaşacak olan temsilcimiz, Türkiye'ye avantajlı bir sonuçla dönmeyi hedefliyor. Takımın başarılı antrenörü Mustafa Kavaz, zorlu bir grup aşamasını geçerek çeyrek finale yükseldiklerini ve burada Las Palmas'ı altın sette yenerek yarı finale çıktıklarını belirtti. Karşılarında geçen sezonun finalistiyle mücadele edeceklerini ancak kendi kalite ve güçlerinin farkında olduklarını ifade etti. Her maçın zor olduğunu vurgulayan Kavaz, Polonya'da oynanacak olan ilk maçlarının da zorlu geçeceğini dile getirdi. Ancak umutlu olduklarını ve avantajlı bir sonuçla ülkelerine dönmeyi umduklarını söyledi. Finale yükselmek adına ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaklarını belirtti.

Çarşamba günü oynanacak olan mücadeleyi Bulgar hakem Mirko Jankovic yönetecek. Yardımcılıklarını ise Slovak hakem Igor Porvaznik yapacak. Maç, naklen TRTSpor Yıldız'dan yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.