Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde Yozgat Kültür ve Sanat Günleri vardı

Yerel 01.05.2024 - 20:24, Güncelleme: 01.05.2024 - 20:24
 

Zafer Çarşısı Sanat Galerisi'nde Yozgat Kültür ve Sanat Günleri vardı

Sema KUMRULU / Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) tarafından ''Kültür ve Sanat Günleri'' düzenlendi.
    YDDF’nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen sanat etkinliğinin 3'üncüsü  29 Nisan 2024 tarihinde Zafer Çarşısı Sergi Salonu'nda  gerçekleştirildi.       Etkinlikte; Yozgatlı sanatçıların eserleri, yazar ve şairler, sanatseverler bir araya geldi.       Açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yaptığı etkinlikte, YDDF Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Ayvazoğlu ve yönetimi, İş İnsanları, Basın ve Yayın Mensupları, Bürokratlar, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri yer aldı.     YDDF Yönetim Kurulu Başkan Mesut Ayvazoğlu amaçlarının, tüm Yozgatlı şair, yazar, heykeltıraş ve ressam gibi değerleri bir araya getirmek ve hemşehrileri, gönüldaşları ile buluşturmak olduğunu ifade etti.     Etkinlikte; yazar, şair, ressamların yanı sıra keçe ve el sanatları da sergilendi. Birçok sanatçının yanı sıra misafir sanatçıların eserleri yer aldı.   ''Kültür ve Sanat Günleri'' gün içinde yapılan çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Sema KUMRULU / Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) tarafından ''Kültür ve Sanat Günleri'' düzenlendi.

    YDDF’nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen sanat etkinliğinin 3'üncüsü  29 Nisan 2024 tarihinde Zafer Çarşısı Sergi Salonu'nda  gerçekleştirildi.

      Etkinlikte; Yozgatlı sanatçıların eserleri, yazar ve şairler, sanatseverler bir araya geldi.

      Açılışını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yaptığı etkinlikte, YDDF Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Ayvazoğlu ve yönetimi, İş İnsanları, Basın ve Yayın Mensupları, Bürokratlar, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri yer aldı.

    YDDF Yönetim Kurulu Başkan Mesut Ayvazoğlu amaçlarının, tüm Yozgatlı şair, yazar, heykeltıraş ve ressam gibi değerleri bir araya getirmek ve hemşehrileri, gönüldaşları ile buluşturmak olduğunu ifade etti.

    Etkinlikte; yazar, şair, ressamların yanı sıra keçe ve el sanatları da sergilendi. Birçok sanatçının yanı sıra misafir sanatçıların eserleri yer aldı.

  ''Kültür ve Sanat Günleri'' gün içinde yapılan çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.