Zabıtadan market denetimi

Yerel 25.08.2022 - 18:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 18:52
 

Zabıtadan market denetimi

Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri fahiş fiyat ve etiket denetimini sürdürüyor.
Vatandaşın cebini ve sağlığını korumak hedefi ile çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak özellikle marketlerde fiyat denetimi kontrolü yaptı. Fiyatları tek tek inceleyen ekipler, etiketlerin kasa ile uyumunu da kontrol etti. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Zabıta Ekiplerimiz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesidir” dedi. Başkan Murat Köse, “Haksız rekabet ortamı oluşturan her türlü faaliyetin karşısındayız ve belediye olarak bu durumu kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu. Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, kurallara uyan esnafa teşekkür etti “Vatandaşın cebini korumak için denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.
Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri fahiş fiyat ve etiket denetimini sürdürüyor.

Vatandaşın cebini ve sağlığını korumak hedefi ile çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, son olarak özellikle marketlerde fiyat denetimi kontrolü yaptı. Fiyatları tek tek inceleyen ekipler, etiketlerin kasa ile uyumunu da kontrol etti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Zabıta Ekiplerimiz, vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesidir” dedi. Başkan Murat Köse, “Haksız rekabet ortamı oluşturan her türlü faaliyetin karşısındayız ve belediye olarak bu durumu kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri, kurallara uyan esnafa teşekkür etti “Vatandaşın cebini korumak için denetimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.