YUSUF BAŞER’DEN ‘SAĞLIKLI’ BİR ZİYARET!

Sağlık 26.01.2023 - 11:34, Güncelleme: 26.01.2023 - 11:34
 

YUSUF BAŞER’DEN ‘SAĞLIKLI’ BİR ZİYARET!

Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Arif Osman Tokat ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Üniversitenin taleplerini ve sağlık yatırımlarını görüştü.
ANKHABER AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şehrin sorunları, vatandaşın talepleriyle ilgili ziyaret ve kabullerini sürdürüyor. Aynı zamanda AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı da olan Başer, yakın zamanda Yozgat’a yapılacak ve yapılması talep edilen yatırımlarla ilgili bazen şahsen bazen de geniş katılımlı ziyaretlerde bulunuyor. SAĞLIK BAKANINI ZİYARET Yusuf Başer son olarak Bozok Üniversitesiyle ilgili projeleri görüşmek üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti. Beraberinde Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Arif Osman Tokat da bulunan Milletvekili Başer, Sağlık Bakanı Koca ile Bozok Üniversitesi’nin taleplerini ve sağlık yatırımlarını görüştü. ZİYARET İLE İLGİL PAYLAŞIM Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şu ifadeleri kullandı: “Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı Bozok Üniversitesi Rektörümüz Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimimiz Arif Osman Tokat ile ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Üniversitemizin talepleri ve sağlık yatırımları hakkında görüşme yaptık. Sayın Bakanımıza hüsn-ü kabulleri ve destekleri için şehrim ve üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.”
Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, beraberinde Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Arif Osman Tokat ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, Üniversitenin taleplerini ve sağlık yatırımlarını görüştü.

ANKHABER

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şehrin sorunları, vatandaşın talepleriyle ilgili ziyaret ve kabullerini sürdürüyor.

Aynı zamanda AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı da olan Başer, yakın zamanda Yozgat’a yapılacak ve yapılması talep edilen yatırımlarla ilgili bazen şahsen bazen de geniş katılımlı ziyaretlerde bulunuyor.

SAĞLIK BAKANINI ZİYARET

Yusuf Başer son olarak Bozok Üniversitesiyle ilgili projeleri görüşmek üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Beraberinde Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Arif Osman Tokat da bulunan Milletvekili Başer, Sağlık Bakanı Koca ile Bozok Üniversitesi’nin taleplerini ve sağlık yatırımlarını görüştü.

ZİYARET İLE İLGİL PAYLAŞIM

Görüşme sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’yı Bozok Üniversitesi Rektörümüz Ahmet Karadağ ve Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimimiz Arif Osman Tokat ile ziyaret ettik.

Sayın Bakanımızla Üniversitemizin talepleri ve sağlık yatırımları hakkında görüşme yaptık.

Sayın Bakanımıza hüsn-ü kabulleri ve destekleri için şehrim ve üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.