YUSUF BAŞER: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

04.04.2023 - 15:21, Güncelleme: 04.04.2023 - 15:21
 

YUSUF BAŞER: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli ve Gökçekışla Köyleri Dere ıslahı İkmali” ihalesinin 03 Mart tarihinde yapıldığını açıkladı.
Başer, aşırı yağışlar nedeniyle Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli ve Gökçekışla köylerinde dere taşkınlarının meydana geldiğini, bu taşkınların ekili alanlara ve yerleşim yerlerine zarar verdiği vurgulayarak, bu köylerde dere ıslahı yapılması için söz verdiklerini, verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İhale askı sürecinin tamamlanmasıyla birlikte çalışmalara ivedilikle başlanacağını belirten Milletvekili Başer, İş kapsamında, Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli Köyleri Derelerini  taşkın zararlarından önlemek amacı ile Proje ile söz konusu yerleşim yerlerinde 18.000 m3 Kazı yapılması,Mansap şartının sağlanması için idarenin istediği kısımlarda gerekli yatak taramasının yapılması,Projesinde gösterilen Büyük İncirli köyünde 800,37 m, Lök Köyünde 671,88 m, Salmanfakılı Köyü 197,69 m., Topçu 807,70 m. uzunluğunda dik duvarlı kanal ve taban kaplaması yapılması, Topçu , Büyükincirli , Salmanfakılı ve Lök Köylerine Projesinde gösterilen 18 adet yol geçişi (köprü) yapılması, Yol geçişlerine korkuluk yapılması, Kanal üzerine 4757,28 duble panel çit yapılması Çekerek Irmağı Islahı 1700m Ferforje korkuluk yapılması işi Çekerek İlçe Merkezi Dere Geçişi Yapımı Bişek Köyü 850 m. Kanalizasyon yapımı Lök Köyü deplase hattı yapımı işinin yapılacağını açıkladı.
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli ve Gökçekışla Köyleri Dere ıslahı İkmali” ihalesinin 03 Mart tarihinde yapıldığını açıkladı.

Başer, aşırı yağışlar nedeniyle Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli ve Gökçekışla köylerinde dere taşkınlarının meydana geldiğini, bu taşkınların ekili alanlara ve yerleşim yerlerine zarar verdiği vurgulayarak, bu köylerde dere ıslahı yapılması için söz verdiklerini, verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İhale askı sürecinin tamamlanmasıyla birlikte çalışmalara ivedilikle başlanacağını belirten Milletvekili Başer, İş kapsamında, Yozgat Merkez Topçu, Salmanfakılı, Lök, Büyükincirli Köyleri Derelerini  taşkın zararlarından önlemek amacı ile Proje ile söz konusu yerleşim yerlerinde 18.000 m3 Kazı yapılması,Mansap şartının sağlanması için idarenin istediği kısımlarda gerekli yatak taramasının yapılması,Projesinde gösterilen Büyük İncirli köyünde 800,37 m, Lök Köyünde 671,88 m, Salmanfakılı Köyü 197,69 m., Topçu 807,70 m. uzunluğunda dik duvarlı kanal ve taban kaplaması yapılması, Topçu , Büyükincirli , Salmanfakılı ve Lök Köylerine Projesinde gösterilen 18 adet yol geçişi (köprü) yapılması, Yol geçişlerine korkuluk yapılması, Kanal üzerine 4757,28 duble panel çit yapılması Çekerek Irmağı Islahı 1700m Ferforje korkuluk yapılması işi Çekerek İlçe Merkezi Dere Geçişi Yapımı Bişek Köyü 850 m. Kanalizasyon yapımı Lök Köyü deplase hattı yapımı işinin yapılacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.