Yusuf Başer; sokakta millet, Meclis’te vekil!

Yerel 13.01.2023 - 17:53, Güncelleme: 13.01.2023 - 17:53
 

Yusuf Başer; sokakta millet, Meclis’te vekil!

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, TBMM’deki yasama çalışmalarının ardından her fırsatta hemşehrileriyle kucaklaşırken ziyaretlerini ilçe, kasaba ya da köy ayırt etmeden gerçekleştiriyor.
ANKHABER Siyaset zor iştir! Hele milletvekili iseniz milletten ayrı düşmeyen bir vekil olmayı başarmak durumundasınız. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, bu hassasiyeti yaşayan ve uygulayan milletvekillerinden biri olarak TBMM’deki yasama çalışmalarının ardından her fırsatta seçim bölgesi olan Yozgat’a giderek halk ile buluşuyor. HER DAİM HALKL İLE İÇ İÇE OLUYOR Bu ziyaretler sırasında hemşehrilerini dinleyen, samimi sohbetlerde bulunan ve içten muhabbetiyle takdir toplayan Başer, dinlediği dertlere derman olma adına da faaliyetlerini sürdürüyor. Başer, kendisine iletilen Yozgat ile ilgili sorunların yakın takipçisi oluyor. Bu vesile ile hemşehrileriyle kucaklaşırken ziyaretlerini ilçe, kasaba ya da köy ayırt etmeden gerçekleştiriyor. Meclis ve parti çalışmaları dışında her hafta sonu mesaisinin tamamını Yozgat’ta ve mümkün oldukça ilçelerde, köylerde geçiren Başer, düğün ve cenaze gibi özel anlarda seçmenlerinin yanında oluyor. Bu arada sivil toplum örgütlerini ziyaret konusunda da hassas davranıyor. ESNAFLARLA BİR KEZ DAHA KUCAKLAŞTI Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta esnaf ve vatandaşlarla bir kez daha buluştu. İl ve ilçe teşkilatından isimlerle Yozgat’ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Milletvekili Başer, ziyaretleriyle ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyorum. Yozgat’ımız ilçelerimizle bir bütündür.  İlimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yatırım ve hizmetlerin gelmesi noktasında gerek ilgili bakanlıklarımız gerekse bürokrasi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Amacımız ilimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmeti sunmaktır. Bunun gayreti içerisindeyim. Bugünde ilimiz esnafını ziyaret ettim.  Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntı elbette ülkemizde de kısmen yaşansa da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi tecrübesi, öngörüsü ve dirayetli liderliği ile inşallah en kısa sürede bu sıkıntının üstesinden de gelinecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Muhalefet her ne kadar yapılan yatırımları görmezden gelse de; sadece Yozgat’ımızda değil ülkemizin dört bir tarafından yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 2023 seçimlerinde de Cumhur İttifakı ile bu yatırımlar artarak devam edecektir. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza AK Parti’ye güveni tamdır.”
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, TBMM’deki yasama çalışmalarının ardından her fırsatta hemşehrileriyle kucaklaşırken ziyaretlerini ilçe, kasaba ya da köy ayırt etmeden gerçekleştiriyor.

ANKHABER

Siyaset zor iştir! Hele milletvekili iseniz milletten ayrı düşmeyen bir vekil olmayı başarmak durumundasınız. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, bu hassasiyeti yaşayan ve uygulayan milletvekillerinden biri olarak TBMM’deki yasama çalışmalarının ardından her fırsatta seçim bölgesi olan Yozgat’a giderek halk ile buluşuyor.

HER DAİM HALKL İLE İÇ İÇE OLUYOR

Bu ziyaretler sırasında hemşehrilerini dinleyen, samimi sohbetlerde bulunan ve içten muhabbetiyle takdir toplayan Başer, dinlediği dertlere derman olma adına da faaliyetlerini sürdürüyor. Başer, kendisine iletilen Yozgat ile ilgili sorunların yakın takipçisi oluyor. Bu vesile ile hemşehrileriyle kucaklaşırken ziyaretlerini ilçe, kasaba ya da köy ayırt etmeden gerçekleştiriyor.

Meclis ve parti çalışmaları dışında her hafta sonu mesaisinin tamamını Yozgat’ta ve mümkün oldukça ilçelerde, köylerde geçiren Başer, düğün ve cenaze gibi özel anlarda seçmenlerinin yanında oluyor. Bu arada sivil toplum örgütlerini ziyaret konusunda da hassas davranıyor.

ESNAFLARLA BİR KEZ DAHA KUCAKLAŞTI

Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta esnaf ve vatandaşlarla bir kez daha buluştu.

İl ve ilçe teşkilatından isimlerle Yozgat’ın ilçe, belde ve köylerini karış karış gezerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Milletvekili Başer, ziyaretleriyle ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu:

“Milletvekili seçildiğim ilk günden bu yana her zaman vatandaşlarımızla bir arada olmaya gayret ediyorum. Yozgat’ımız ilçelerimizle bir bütündür.  İlimizin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik yatırım ve hizmetlerin gelmesi noktasında gerek ilgili bakanlıklarımız gerekse bürokrasi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Amacımız ilimize ve insanımıza en iyi şekilde hizmeti sunmaktır.

Bunun gayreti içerisindeyim. Bugünde ilimiz esnafını ziyaret ettim.  Esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Dünya ülkelerinde yaşanan ekonomik sıkıntı elbette ülkemizde de kısmen yaşansa da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi tecrübesi, öngörüsü ve dirayetli liderliği ile inşallah en kısa sürede bu sıkıntının üstesinden de gelinecektir.

Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Muhalefet her ne kadar yapılan yatırımları görmezden gelse de; sadece Yozgat’ımızda değil ülkemizin dört bir tarafından yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşallah 2023 seçimlerinde de Cumhur İttifakı ile bu yatırımlar artarak devam edecektir. Milletimizin Cumhurbaşkanımıza AK Parti’ye güveni tamdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.