Yunus Değirmenci’nin katılımıyla HAK-İş’ten Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi İçin Eğitim Programı gerçekleştirilecek

Çalışma Hayatı 26.12.2023 - 23:44, Güncelleme: 27.12.2023 - 00:01
 

Yunus Değirmenci’nin katılımıyla HAK-İş’ten Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi İçin Eğitim Programı gerçekleştirilecek

ANKHABER / HAK-İŞ, önemli bir sosyal projeye daha imza atıyor. HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla HAK-İş’ten Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi İçin Eğitim Programı gerçekleştirilecek.
Konfederasyondan konuyla ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı: HAK-İŞ’in paydaşlığında Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde, İstanbul Üniversitesi ile birlikte yürütülen “Uzaktan Çalışanlar İçin Avrupa Dijital Beceri Merkezi (Remote Net) Projesi” kapsamında, “Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitim Programı”  gerçekleştirilecek. HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla yapılacak eğitim program, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Fatma Zengin ile Proje Teknik Uzmanı Recep Atar’ın açılış konuşmaları ile başlayacak. HAK-İŞ olarak; Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde, İstanbul Üniversitesi ile birlikte yürütmekte olduğumuz “Uzaktan Çalışanlar İçin Avrupa Dijital Beceri Merkezi (Remote Net) Projesi” kapsamında, “Engelli İşçilerinUzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitim Programı”  gerçekleştirilecek. HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek eğitim programı, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Fatma Zengin ile Proje Teknik Uzmanı Recep Atar’ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Söz konusu program, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü, saat 10:00’da HAK-İŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
ANKHABER / HAK-İŞ, önemli bir sosyal projeye daha imza atıyor. HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla HAK-İş’ten Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi İçin Eğitim Programı gerçekleştirilecek.

Konfederasyondan konuyla ilgili yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

HAK-İŞ’in paydaşlığında Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde, İstanbul Üniversitesi ile birlikte yürütülen “Uzaktan Çalışanlar İçin Avrupa Dijital Beceri Merkezi (Remote Net) Projesi” kapsamında, “Engelli İşçilerin Uzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitim Programı”  gerçekleştirilecek.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla yapılacak eğitim program, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Fatma Zengin ile Proje Teknik Uzmanı Recep Atar’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

HAK-İŞ olarak; Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde, İstanbul Üniversitesi ile birlikte yürütmekte olduğumuz “Uzaktan Çalışanlar İçin Avrupa Dijital Beceri Merkezi (Remote Net) Projesi” kapsamında, “Engelli İşçilerinUzaktan Çalışma Becerilerinin Geliştirilmesi Eğitim Programı”  gerçekleştirilecek.

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek eğitim programı, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Fatma Zengin ile Proje Teknik Uzmanı Recep Atar’ın açılış konuşmaları ile başlayacak.

Söz konusu program, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü, saat 10:00’da HAK-İŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.