YOZGATLI DERNEKLER FEDERASYONU YARDIMA KOŞTU… TOPLANAN PARA AFAD HESABINA YATIRILDI

Güncel 10.02.2023 - 12:50, Güncelleme: 10.02.2023 - 12:50
 

YOZGATLI DERNEKLER FEDERASYONU YARDIMA KOŞTU… TOPLANAN PARA AFAD HESABINA YATIRILDI

Kampanya çerçevede toplanan 74.000 TL nakdi yardım AFAD hesabına yatırıldı. Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç, yardıma katkı sunanlara teşekkür etti.
ANKHABER Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından başlatılan  “Yaraları Birlikte Saralım Kampanyası” büyük ilgi görüyor. Bu çerçevede toplanan 74.000 TL nakdi yardım AFAD hesabına yatırıldı. “Gün Birlik Günü, Dayanışma Vakti” diyerek yola çıkan Yozgatlı Dernekler Federasyonu, nakdi yardımın dışında ayni yardımlarını da sürdürüyor. Federasyon adına yapılan açıklamada, “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Hesabına bankaya nakdi yardımımız yatırıldı. El birliği ile bu zor günler geride bırakacağız inşallah. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, bilincinde ekip çalışması içerisinde deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için destek veren yardım eli uzatan Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz Hepinizden Allah Razı Olsun” ifadelerine yer verildi. AHMET KOÇ’UN TEŞEKKÜRÜ Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç da, “Yozgatlı Dernekler Federasyonuna bağlı derneklerimizin deprem bölgesi için yapmış olduğu bağışlar AFAD hesabına yatırılmıştır.  Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı derneklerimize, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu. Ahmet Koç ayrıca “Gönüllü Vinç Operatörleri” listesi de yayımladı. Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Kadın Kolları Başkanı Gülümser Gürsu da “Tek Yürek Türkiye” paylaşımı yaparak yardımda bulunanlara, “Tüm operatörlerimizden Allah binlerce razı olsun. Zaman birlik beraberlik zamanı” diye teşekkür etti.
Kampanya çerçevede toplanan 74.000 TL nakdi yardım AFAD hesabına yatırıldı. Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç, yardıma katkı sunanlara teşekkür etti.

ANKHABER

Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından başlatılan  “Yaraları Birlikte Saralım Kampanyası” büyük ilgi görüyor.

Bu çerçevede toplanan 74.000 TL nakdi yardım AFAD hesabına yatırıldı.

“Gün Birlik Günü, Dayanışma Vakti” diyerek yola çıkan Yozgatlı Dernekler Federasyonu, nakdi yardımın dışında ayni yardımlarını da sürdürüyor.

Federasyon adına yapılan açıklamada, “Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Hesabına bankaya nakdi yardımımız yatırıldı. El birliği ile bu zor günler geride bırakacağız inşallah. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır, bilincinde ekip çalışması içerisinde deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmak için destek veren yardım eli uzatan

Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz Hepinizden Allah Razı Olsun” ifadelerine yer verildi.

AHMET KOÇ’UN TEŞEKKÜRÜ

Federasyon Genel Başkanı Ahmet Koç da, “Yozgatlı Dernekler Federasyonuna bağlı derneklerimizin deprem bölgesi için yapmış olduğu bağışlar AFAD hesabına yatırılmıştır.  Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı derneklerimize, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.” paylaşımında bulundu.

Ahmet Koç ayrıca “Gönüllü Vinç Operatörleri” listesi de yayımladı.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Kadın Kolları Başkanı Gülümser Gürsu da “Tek Yürek Türkiye” paylaşımı yaparak yardımda bulunanlara, “Tüm operatörlerimizden Allah binlerce razı olsun. Zaman birlik beraberlik zamanı” diye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.