Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un mutlu günü

Yerel 11.06.2023 - 14:30, Güncelleme: 11.06.2023 - 14:30
 

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un mutlu günü

ANKHABER Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un Beyza Koç, Arda Özgüvenç ile dünya evine girdi.
Merkez Subay Orduevinde düzenlenen görkemli düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.    Beyza & Arda çiftinin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken nikah şahitleri arasında da Mamak Belediye Başkanı Murat Köse bulunuyordu.   Düğüne çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyaset, bürokrasi, iş dünyası, siyasi parti temsilcileri, STK temsilleri çok sayıda davetli katıldı      Genç çift ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından çift masaları tek tek dolaşarak konuklara “Hoş Geldiniz” diyerek tebrikleri kabul etti.      ANKHABER olarak, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ve ailesine hayırlı olsun diyor; genç çifti tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
ANKHABER Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç’un Beyza Koç, Arda Özgüvenç ile dünya evine girdi.

Merkez Subay Orduevinde düzenlenen görkemli düğün törenine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

   Beyza & Arda çiftinin nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıyarken nikah şahitleri arasında da Mamak Belediye Başkanı Murat Köse bulunuyordu.  

Düğüne çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyaset, bürokrasi, iş dünyası, siyasi parti temsilcileri, STK temsilleri çok sayıda davetli katıldı

     Genç çift ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından çift masaları tek tek dolaşarak konuklara “Hoş Geldiniz” diyerek tebrikleri kabul etti.

     ANKHABER olarak, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç ve ailesine hayırlı olsun diyor; genç çifti tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.