Yozgat Valisi M. Ali Özkan, halkı memnun eden tanışma turları

Yerel 20.08.2023 - 18:17, Güncelleme: 20.08.2023 - 18:17
 

Yozgat Valisi M. Ali Özkan, halkı memnun eden tanışma turları

Yozgat Valisi olarak şehre geldiğinden beri Yozgat’ı ve Yozgatlıyı tanıma toplantıları düzenleyen M. Ali Özkan, Sarıtopraklık Mezarlığındaki Şehitliği de ziyaret etti.
Bir yandan Valilik bürokratları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek Yozgat’la ilgili durum değerlendirmeleri yapan ve bu arada makamında ziyaretleri kabul eden yeni Vali Özkan, diğer yandan da Yozgat’ı yakından tanımak ve Yozgatlı vatandaşlarla kaynaşmak için ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Bu samimi tavrı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Vali Özkan, ziyaret programı kapsamında şehit ailelerini de ihmal etmiyor. Önceki gün 1992 yılında Tunceli Pülümür’de şehit olan Yozgatlı uzman çavuş Arif Karakuyu’nun Fakibeyli köyünde oturan ailesini ziyaret eden Vali Özkan, sonrasında da şehrin ünlü Aynalı Kahvehanesine giderek vatandaşların Yozgat’a ilişkin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yozgat’a geldiği günden beri mesai mefhumu tanımadan koşuşturan Vali Özkan, kamu yatırımlarında da çeşitli incelemelerde bulunuyor. Yozgat İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ile birlikte Sorgun ilçesinin Aşağı Karakaya köyüne giderek buradaki kapalı basınçlı tarımsal sulama sistemi hakkında bilgi alan Vali Özkan daha sonra Özel İdarenin asfalt plenti ve kilit parke üretim tesisini denetledi.
Yozgat Valisi olarak şehre geldiğinden beri Yozgat’ı ve Yozgatlıyı tanıma toplantıları düzenleyen M. Ali Özkan, Sarıtopraklık Mezarlığındaki Şehitliği de ziyaret etti.

Bir yandan Valilik bürokratları ve ilçe kaymakamlarıyla bir araya gelerek Yozgat’la ilgili durum değerlendirmeleri yapan ve bu arada makamında ziyaretleri kabul eden yeni Vali Özkan, diğer yandan da Yozgat’ı yakından tanımak ve Yozgatlı vatandaşlarla kaynaşmak için ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

Bu samimi tavrı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Vali Özkan, ziyaret programı kapsamında şehit ailelerini de ihmal etmiyor. Önceki gün 1992 yılında Tunceli Pülümür’de şehit olan Yozgatlı uzman çavuş Arif Karakuyu’nun Fakibeyli köyünde oturan ailesini ziyaret eden Vali Özkan, sonrasında da şehrin ünlü Aynalı Kahvehanesine giderek vatandaşların Yozgat’a ilişkin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Yozgat’a geldiği günden beri mesai mefhumu tanımadan koşuşturan Vali Özkan, kamu yatırımlarında da çeşitli incelemelerde bulunuyor. Yozgat İl Özel İdare Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ile birlikte Sorgun ilçesinin Aşağı Karakaya köyüne giderek buradaki kapalı basınçlı tarımsal sulama sistemi hakkında bilgi alan Vali Özkan daha sonra Özel İdarenin asfalt plenti ve kilit parke üretim tesisini denetledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.