Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu ''Kültür ve Sanat Günlerinin'' İkincisini Düzenledi

Kültür-Sanat 11.06.2023 - 23:54, Güncelleme: 11.06.2023 - 23:54
 

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu ''Kültür ve Sanat Günlerinin'' İkincisini Düzenledi

Sema KUMRULU / Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) tarafından ''Kültür Sanat Günleri'' etkinliği düzenlendi.
   Zafer Çarşısı Sergi Salonunda, 8 Haziran 2023 tarihinde açılışı yapılan etkinlikte Yozgatlılar, sanatseverler ve sanatçılar bir araya geldi.    Etkinlik açılışı, CHP Ankara milletvekili Gamze Taşçıer, Yenimahalle Belediye  Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kulübü Başkanı Metin Özaslan ve YDDF üyeleri tarafından yapıldı.      YDDF Başkanı Mesut Ayvazoğlu, amaçlarının tüm Yozgatlı ressam, şair, yazar, heykeltıraş gibi değerleri bir araya getirmek ve hemşehrileri, gönüldaşları ile buluşturmak olduğunu ifade etti.      YDDF tarafından 2'incisi düzenlenen Kültür Sanat Günleri'nde, Yozgatlı şair, yazar, ressam, heykeltıraş ve birçok sanatçının yanı sıra misafir sanatçıların da eserleri sergilendi. Keçe, resim ve el emeği ürünler etkinlikte yer aldı.    ''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği  gün içinde yapılan çeşitli etkinliklerle de 16 Haziran Cuma gününe kadar ziyaret edilebilir.
Sema KUMRULU / Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) tarafından ''Kültür Sanat Günleri'' etkinliği düzenlendi.

   Zafer Çarşısı Sergi Salonunda, 8 Haziran 2023 tarihinde açılışı yapılan etkinlikte Yozgatlılar, sanatseverler ve sanatçılar bir araya geldi.

   Etkinlik açılışı, CHP Ankara milletvekili Gamze Taşçıer, Yenimahalle Belediye  Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Kulübü Başkanı Metin Özaslan ve YDDF üyeleri tarafından yapıldı. 

    YDDF Başkanı Mesut Ayvazoğlu, amaçlarının tüm Yozgatlı ressam, şair, yazar, heykeltıraş gibi değerleri bir araya getirmek ve hemşehrileri, gönüldaşları ile buluşturmak olduğunu ifade etti.

     YDDF tarafından 2'incisi düzenlenen Kültür Sanat Günleri'nde, Yozgatlı şair, yazar, ressam, heykeltıraş ve birçok sanatçının yanı sıra misafir sanatçıların da eserleri sergilendi. Keçe, resim ve el emeği ürünler etkinlikte yer aldı.

   ''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği  gün içinde yapılan çeşitli etkinliklerle de 16 Haziran Cuma gününe kadar ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.