Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu ‘Kültür ve Sanat Günleri’ düzenledi

Kültür-Sanat 30.06.2022 - 09:13, Güncelleme: 30.06.2022 - 09:13
 

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu ‘Kültür ve Sanat Günleri’ düzenledi

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu 27 Haziran 2022 tarihinde Ankara Zafer Sergi Salonu'nda ''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği düzenledi.
Sema Kumrulu Federasyon Başkanı Mesut İbiş açılış konuşmasında, ''Ankara'da yaşayan yazar, şair, ressam, heykeltıraş gibi birçok Yozgatlı sanatçıyı kültür ve sanat etkinliğinde sanatseverlerle bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Tüm sanatçılarımızı katkılarından dolayı tek tek kutluyorum'' diye konuştu. Etkinliğe katılan Ressam Hacer Bolat ise, ''Ben federasyonu yeni tanıdım. Çok güzel etkinliklere imza atıyorlar. Bir gün öncede Yılmaz Güney Sahnesinde; Tiyatro, Semah Ekibi, Yöresel Sanatçılar, YDDF Korosu ve Halay Ekibinin yer aldığı kültürel etkinlik düzenlendi. Bu etkinliklerin devam etmesini diliyorum. Profesyonel olarak 30 yıldır resim yapan bir sanatçı olarak federasyonumuzun her etkinliğinde olmak isterim'' dedi. ''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği, 3 Temmuz 2022 tarihine kadar keman, saz ve gramofon eşliğinde devam edecek. Sağlık ve sanatla kalalım.
Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu 27 Haziran 2022 tarihinde Ankara Zafer Sergi Salonu'nda ''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği düzenledi.

Sema Kumrulu

Federasyon Başkanı Mesut İbiş açılış konuşmasında, ''Ankara'da yaşayan yazar, şair, ressam, heykeltıraş gibi birçok Yozgatlı sanatçıyı kültür ve sanat etkinliğinde sanatseverlerle bir araya getirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu etkinliği geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Tüm sanatçılarımızı katkılarından dolayı tek tek kutluyorum'' diye konuştu.

Etkinliğe katılan Ressam Hacer Bolat ise, ''Ben federasyonu yeni tanıdım. Çok güzel etkinliklere imza atıyorlar. Bir gün öncede Yılmaz Güney Sahnesinde; Tiyatro, Semah Ekibi, Yöresel Sanatçılar, YDDF Korosu ve Halay Ekibinin yer aldığı kültürel etkinlik düzenlendi. Bu etkinliklerin devam etmesini diliyorum. Profesyonel olarak 30 yıldır resim yapan bir sanatçı olarak federasyonumuzun her etkinliğinde olmak isterim'' dedi.

''Kültür ve Sanat Günleri'' etkinliği, 3 Temmuz 2022 tarihine kadar keman, saz ve gramofon eşliğinde devam edecek. Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.