Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Aşure Etkinliği Düzenledi

Güncel 17.08.2023 - 10:11, Güncelleme: 17.08.2023 - 10:11
 

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Aşure Etkinliği Düzenledi

Sema KUMRULU Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Ankara'da ''Aşure Etkinliği'' düzenledi.
   Ankara Hacı Bektaş-ı Veli Parkında düzenlenen etkinliğe, milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.    YDDF Genel Başkanı Mesut İbiş Ayvazoğlu açılış konuşmasında, ''Federasyonumuz ve Derneklerimiz ile düzenlediğimiz Aşure Etkinliğine tüm canlar hoş geldiniz'' diyerek, ''Birliğimiz, dayanışmamız, kardeşçe bir arada yaşamamız daim olsun. Aşure Günü, Bugünlerin manevi havasının, arzu ettiğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Milletimizin barış, güven, saygı ve sevgi içerisinde yaşamasını temenni ediyorum. Aşure Günümüz mübarek olsun. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim'' diyerek konuşmasını tamamladı.    Program YDDF Semah Ekibinin semahları ile başladı. Sanatçılar, Gökhan Kılıç, Mehmet Kundak, Oğuz Boran ve Grup S.A.F eserlerini seslendirdi.     Dedenin Birlik Aşure duasının okunması ardından aşure ikramı yapıldı.
Sema KUMRULU Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu (YDDF) Ankara'da ''Aşure Etkinliği'' düzenledi.

   Ankara Hacı Bektaş-ı Veli Parkında düzenlenen etkinliğe, milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

   YDDF Genel Başkanı Mesut İbiş Ayvazoğlu açılış konuşmasında, ''Federasyonumuz ve Derneklerimiz ile düzenlediğimiz Aşure Etkinliğine tüm canlar hoş geldiniz'' diyerek, ''Birliğimiz, dayanışmamız, kardeşçe bir arada yaşamamız daim olsun. Aşure Günü, Bugünlerin manevi havasının, arzu ettiğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Milletimizin barış, güven, saygı ve sevgi içerisinde yaşamasını temenni ediyorum. Aşure Günümüz mübarek olsun. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim'' diyerek konuşmasını tamamladı.

   Program YDDF Semah Ekibinin semahları ile başladı. Sanatçılar, Gökhan Kılıç, Mehmet Kundak, Oğuz Boran ve Grup S.A.F eserlerini seslendirdi.

    Dedenin Birlik Aşure duasının okunması ardından aşure ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.