Yıldız sporcu açıkladı: Ankara'da yaşamak harika

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.03.2024 - 19:57, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:57
 

Yıldız sporcu açıkladı: Ankara'da yaşamak harika

Halkbank'ın Fransız yıldızı Earvin Ngapeth, Ankara'da kendini oldukça rahat hissettiğini belirtti. Farklı bir kültürü deneyimlemenin ve yaşamının harika olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Ngapeth, özellikle sosyal medyada taraftarlardan gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu vurguladı.
Ankara'da sorunsuz bir şekilde voleybol oynadığını söyleyen Olimpiyat MVP'si, kulübünün son derece profesyonel olduğunu ve bu durumun işini kolaylaştırdığını belirtti. "Takım olarak iyi bir kimyaya ve kaliteli oyunculara sahibiz" diyen Ngapeth, takımın uyumlu olduğunu ve birlikte geçirilen her anın keyifli olduğunu ifade etti. Ngapeth'e göre, başarı için takımdaki kimyanın uyumu oldukça önemli bir unsurdur ve kendilerinin bu konuda şanslı olduklarını düşünüyor. Ngapeth, önlerinde kazanabilecekleri iki kupa olduğunu hatırlatarak, "İkisine de talibiz. Zaten kısa bir süre kaldı. Neler yapabileceğimizi göstereceğiz" şeklinde konuştu. Olimpiyat deneyimi hakkında da konuşan Ngapeth, "Olimpiyat Oyunları, sporculuk hayatımın en büyük hedefiydi. Bir kez bu duyguyu tattım ve mutlu sonla noktalandı. Şimdi bu unvanı, Paris Olimpiyat Oyunları'nda, yani evimizde korumak zorundayız. Bunu gerçekten çok istiyoruz" ifadelerini kullandı. Türk erkek voleybolundaki seviyenin artacağına inandığını söyleyen Ngapeth, "Çünkü gelecekte parlak yetenekli genç oyuncuların olduğunu düşünüyorum. Bu gençlerin, toplam kalitenin yükselmesine katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi. Çevresindeki genç oyuncularla ilgilenen Ngapeth, onlarla iletişim kurmaktan ve deneyimlerini aktarmaktan keyif aldığını ifade etti. Müzikle de ilgilenen deneyimli oyuncu, yeni albümünün stüdyo çalışmalarını Ankara'da tamamladı. Ankara'da yaşamaktan memnun olduğunu belirten Ngapeth, Türk mutfağını da çok sevdiğini ve özellikle her şehirde keşfettiği lezzetli yemeklerden büyük keyif aldığını dile getirdi.
Halkbank'ın Fransız yıldızı Earvin Ngapeth, Ankara'da kendini oldukça rahat hissettiğini belirtti. Farklı bir kültürü deneyimlemenin ve yaşamının harika olduğunu görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Ngapeth, özellikle sosyal medyada taraftarlardan gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Ankara'da sorunsuz bir şekilde voleybol oynadığını söyleyen Olimpiyat MVP'si, kulübünün son derece profesyonel olduğunu ve bu durumun işini kolaylaştırdığını belirtti.

"Takım olarak iyi bir kimyaya ve kaliteli oyunculara sahibiz" diyen Ngapeth, takımın uyumlu olduğunu ve birlikte geçirilen her anın keyifli olduğunu ifade etti. Ngapeth'e göre, başarı için takımdaki kimyanın uyumu oldukça önemli bir unsurdur ve kendilerinin bu konuda şanslı olduklarını düşünüyor.

Ngapeth, önlerinde kazanabilecekleri iki kupa olduğunu hatırlatarak, "İkisine de talibiz. Zaten kısa bir süre kaldı. Neler yapabileceğimizi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Olimpiyat deneyimi hakkında da konuşan Ngapeth, "Olimpiyat Oyunları, sporculuk hayatımın en büyük hedefiydi. Bir kez bu duyguyu tattım ve mutlu sonla noktalandı. Şimdi bu unvanı, Paris Olimpiyat Oyunları'nda, yani evimizde korumak zorundayız. Bunu gerçekten çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk erkek voleybolundaki seviyenin artacağına inandığını söyleyen Ngapeth, "Çünkü gelecekte parlak yetenekli genç oyuncuların olduğunu düşünüyorum. Bu gençlerin, toplam kalitenin yükselmesine katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Çevresindeki genç oyuncularla ilgilenen Ngapeth, onlarla iletişim kurmaktan ve deneyimlerini aktarmaktan keyif aldığını ifade etti.

Müzikle de ilgilenen deneyimli oyuncu, yeni albümünün stüdyo çalışmalarını Ankara'da tamamladı. Ankara'da yaşamaktan memnun olduğunu belirten Ngapeth, Türk mutfağını da çok sevdiğini ve özellikle her şehirde keşfettiği lezzetli yemeklerden büyük keyif aldığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.