YEPUD’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu, ‘İlk Yüzyıl - Epik Senfoni’ İle İzleyenleri Büyüledi

Güncel 25.11.2023 - 01:10, Güncelleme: 25.11.2023 - 01:25
 

YEPUD’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu, ‘İlk Yüzyıl - Epik Senfoni’ İle İzleyenleri Büyüledi

Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD)’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu, ‘İlk Yüzyıl - Epik Senfoni’ ile gerçekleştirildi.
Cumhuriyetimizin ilanının ve Ankara’nın Başkent oluşunun 100. Yılı her yerde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Türkiye’nin ilk etkinlik sektörü derneği; Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) da önemli bir etkinlikle bu coşkuda yerini aldı. DEĞERLER ÜZERİNDEN KURGULANDI YEPUD’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu 21 Kasım 2023 Salı akşamı The Ritz-Carlton İstanbul’da, etkinlik ve turizm sektörlerinin ileri gelenleri, sektör dernek başkanlarının ve iş insanlarının katılımıyla, The Ritz-Carlton, İstanbul ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Gecenin ana gösterisi, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının kültür mozaiğinin, nostaljik ve öykünmeci bir dilden daha çok, 100 yıllık cumhuriyetimizin bizlere kattığı anlamlı değerler üzerinden kurgulandı. Alanının en iyileri tarafından bir yıla yakın bir çalışma ile kurgulanan, sadece bu balo için hazırlanan bu multidisipliner konser, ilk yüzyılımızın kilit taşlarını vurgulayan film eşliğinde, Cihan Okan’ın anlatıcılığı, Seran Bilgi ve Cihan Okan’ın seslendirdiği şarkılar Şef Ari Aliciyan yönetimindeki senfoni orkestrası ve profesyonel dansçı ve balerinler ile hayat buldu. ATATÜRK’ÜN EMANETİNE YAKIŞTI Ata’mızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yaşını bu kıymetli emanetimize yaraşır şekilde kutlamak, etkinlik sektörünün öncü firmalarından oluşan derneğimizin en önemli görevi olduğu bilinciyle hazırlanan gecede, İkinci Yüzyılına giren Türkiye Cumhuriyeti coşkuyla kutlandı TÜLAY AKIN ERGİNCAN’IN ANLAMLI DUYURUSU YEPUD Başkanı Tülay Akın Ergincan geceye katkı sağlayan sponsorlara ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Balosu programımıza sağladığınız kıymetli katkılarınız için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir armağan bulamayacağımızı düşündük ve sizler adına Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunduk.  İşte birazdan sizlere takdim edeceğimiz sertifikalar, bu anlamlı çabamızın birer anısı. ‘diyerek takdimde bulundu.
Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD)’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu, ‘İlk Yüzyıl - Epik Senfoni’ ile gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin ilanının ve Ankara’nın Başkent oluşunun 100. Yılı her yerde büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Türkiye’nin ilk etkinlik sektörü derneği; Yaratıcı Etkinlikler Planlama ve Uygulama Derneği (YEPUD) da önemli bir etkinlikle bu coşkuda yerini aldı.

DEĞERLER ÜZERİNDEN KURGULANDI

YEPUD’un 100. Yıl Cumhuriyet Balosu 21 Kasım 2023 Salı akşamı The Ritz-Carlton İstanbul’da, etkinlik ve turizm sektörlerinin ileri gelenleri, sektör dernek başkanlarının ve iş insanlarının katılımıyla, The Ritz-Carlton, İstanbul ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Gecenin ana gösterisi, Cumhuriyetimizin ilk yüzyılının kültür mozaiğinin, nostaljik ve öykünmeci bir dilden daha çok, 100 yıllık cumhuriyetimizin bizlere kattığı anlamlı değerler üzerinden kurgulandı. Alanının en iyileri tarafından bir yıla yakın bir çalışma ile kurgulanan, sadece bu balo için hazırlanan bu multidisipliner konser, ilk yüzyılımızın kilit taşlarını vurgulayan film eşliğinde, Cihan Okan’ın anlatıcılığı, Seran Bilgi ve Cihan Okan’ın seslendirdiği şarkılar Şef Ari Aliciyan yönetimindeki senfoni orkestrası ve profesyonel dansçı ve balerinler ile hayat buldu.

ATATÜRK’ÜN EMANETİNE YAKIŞTI

Ata’mızın bize emaneti olan Cumhuriyetimizin 100. Yaşını bu kıymetli emanetimize yaraşır şekilde kutlamak, etkinlik sektörünün öncü firmalarından oluşan derneğimizin en önemli görevi olduğu bilinciyle hazırlanan gecede, İkinci Yüzyılına giren Türkiye Cumhuriyeti coşkuyla kutlandı

TÜLAY AKIN ERGİNCAN’IN ANLAMLI DUYURUSU

YEPUD Başkanı Tülay Akın Ergincan geceye katkı sağlayan sponsorlara ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Balosu programımıza sağladığınız kıymetli katkılarınız için bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli bir armağan bulamayacağımızı düşündük ve sizler adına Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışta bulunduk.  İşte birazdan sizlere takdim edeceğimiz sertifikalar, bu anlamlı çabamızın birer anısı. ‘diyerek takdimde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.