Yenimahalle’ye 100 eser

Yerel 30.04.2023 - 11:43, Güncelleme: 30.04.2023 - 11:43
 

Yenimahalle’ye 100 eser

Yenimahalle Belediyesi, ilçenin 5’inci yüzme havuzu olan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi başta olmak üzere Memlik Köy Konağı, Barış, Susuz, Mehmet Akif Ersoy, 25 Mart Mahallesi Aile Sağlık Merkezleri, Gazi Mahallesi Muhtarlık Binası gibi 100 ayrı yatırımı görkemli bir törenle hizmete açtı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplu açılış törenine; CHP PM Üyesi Hakkı Suha Okay, CHP PM Üyeleri ve  Milletvekili adayları Tekin Bingöl, Umut Akdoğan, Aylin Yaman, Milletvekili adayları Mehmet Akyürek, Mehmet Yula, Ahmet Ersen Özsoy, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, muhtarlar ve Yenimahalle sakinleri katıldı. Yenimahalle’ye vefa borcumu ödüyorum Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası’nın verdiği konserle başlayan törende belediye kreşlerindeeğitim gören minikler de gösterileriyle kalpleri ısıttı. Kısa bir açılış konuşması yapan ve 1963 senesinde Yenimahalle’ye geldiğini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçenin her noktasını karış karış biliyorum. Çocuklarım Yenimahalle’de doğdu, Şirketlerim Yenimahalle’de doğdu. Ticareti Yenimahalle’de yaptım. Şimdi de sizin verdiğiniz yetkiyle 14 yıldır Yenimahalle’ye vefa borcumu ödüyorum” dedi. Halkımızın devletine güvenmesini, sahip çıkmasını istiyoruz İlçeye yapılan yatırımları da anlatan Başkan Yaşar “Bu yatırımlar sizin paralarınızla oldu. Cebimizden yapmadık. Sizin verdiğiniz vergilerle oldu. Bu ülkenin kaynağı var. Kaynak devlette de yerel yönetimlerde de var. Türkiye’nin sadece bu kaynakları kendi parası gibinamusluca kullanacak aynı özeni devletin parasına gösterecek idarecilere ihtiyacı var. Eğer biz bugün bu yatırımları Yenimahalle’de yapabiliyorsak sizin vergilerinizi, sizleri ötekileştirmeden, ayırmadan yine size hizmet olarak vermemizden kaynaklanıyor. Bugün açtığımız bu yatırımlar çok ciddi maliyetli. Mesela ilçemize 42 tane aile sağlığı merkezi yaptık. Bizim işimiz sağlık ocağı yapmak değil bu iş Sağlık Bakanlığı’nın işidir. Ama biz yerel yönetim olsun, genel yönetim olsun halkımızın devletine güvenmesini, sahip çıkmasını istiyoruz. Genel yönetim yetişemiyorsa yerel yönetim, yerel yönetim yetişemiyorsa genel yönetim eksikleri tamamlamalı. Biz bu anlayıştayız. Halka hizmet budur. Hepinizi seviyorum” diye konuştu. Ata Mahallesi sakinlerinden Yaşar’a teşekkür Ata Mahallesi Muhtarı Cem Gürkan da “Verdiğimiz vergilerin büyük yatırımlarla bize geri döndüğünü görmek mutluluk verici. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler ama yaptığınız bu 5 yıldızlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile her mahalleye aynı mesafede olduğunuzu bize bir kez daha göstermiş oldunuz” diyerek mahallesine yapılan yatırımları için mahalle sakinleri adına Başkan Yaşar’a teşekkür etti. 
Yenimahalle Belediyesi, ilçenin 5’inci yüzme havuzu olan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi başta olmak üzere Memlik Köy Konağı, Barış, Susuz, Mehmet Akif Ersoy, 25 Mart Mahallesi Aile Sağlık Merkezleri, Gazi Mahallesi Muhtarlık Binası gibi 100 ayrı yatırımı görkemli bir törenle hizmete açtı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplu açılış törenine; CHP PM Üyesi Hakkı Suha Okay, CHP PM Üyeleri ve  Milletvekili adayları Tekin Bingöl, Umut Akdoğan, Aylin Yaman, Milletvekili adayları Mehmet Akyürek, Mehmet Yula, Ahmet Ersen Özsoy, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Millet İttifakı partilerinin temsilcileri, Yenimahalle Belediyesi Başkanvekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras, Hüseyin Boran, muhtarlar ve Yenimahalle sakinleri katıldı.

Yenimahalle’ye vefa borcumu ödüyorum

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası’nın verdiği konserle başlayan törende belediye kreşlerindeeğitim gören minikler de gösterileriyle kalpleri ısıttı.

Kısa bir açılış konuşması yapan ve 1963 senesinde Yenimahalle’ye geldiğini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçenin her noktasını karış karış biliyorum. Çocuklarım Yenimahalle’de doğdu, Şirketlerim Yenimahalle’de doğdu. Ticareti Yenimahalle’de yaptım. Şimdi de sizin verdiğiniz yetkiyle 14 yıldır Yenimahalle’ye vefa borcumu ödüyorum” dedi.

Halkımızın devletine güvenmesini, sahip çıkmasını istiyoruz

İlçeye yapılan yatırımları da anlatan Başkan Yaşar “Bu yatırımlar sizin paralarınızla oldu. Cebimizden yapmadık. Sizin verdiğiniz vergilerle oldu. Bu ülkenin kaynağı var. Kaynak devlette de yerel yönetimlerde de var. Türkiye’nin sadece bu kaynakları kendi parası gibinamusluca kullanacak aynı özeni devletin parasına gösterecek idarecilere ihtiyacı var. Eğer biz bugün bu yatırımları Yenimahalle’de yapabiliyorsak sizin vergilerinizi, sizleri ötekileştirmeden, ayırmadan yine size hizmet olarak vermemizden kaynaklanıyor. Bugün açtığımız bu yatırımlar çok ciddi maliyetli. Mesela ilçemize 42 tane aile sağlığı merkezi yaptık. Bizim işimiz sağlık ocağı yapmak değil bu iş Sağlık Bakanlığı’nın işidir. Ama biz yerel yönetim olsun, genel yönetim olsun halkımızın devletine güvenmesini, sahip çıkmasını istiyoruz. Genel yönetim yetişemiyorsa yerel yönetim, yerel yönetim yetişemiyorsa genel yönetim eksikleri tamamlamalı. Biz bu anlayıştayız. Halka hizmet budur. Hepinizi seviyorum” diye konuştu.

Ata Mahallesi sakinlerinden Yaşar’a teşekkür

Ata Mahallesi Muhtarı Cem Gürkan da “Verdiğimiz vergilerin büyük yatırımlarla bize geri döndüğünü görmek mutluluk verici. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler ama yaptığınız bu 5 yıldızlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile her mahalleye aynı mesafede olduğunuzu bize bir kez daha göstermiş oldunuz” diyerek mahallesine yapılan yatırımları için mahalle sakinleri adına Başkan Yaşar’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.