Yenimahalle'nin yarı yıl tatil festivalinde 20 bin çocuk eğlendi

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 05.02.2024 - 11:17, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:17
 

Yenimahalle'nin yarı yıl tatil festivalinde 20 bin çocuk eğlendi

Yenimahalle Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için düzenlediği Tiyatro Festivali'ne yaklaşık 20 bin çocuğun katılımıyla renk kattı.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen festival, Karlar Ülkesi Olaf’ın Rüyası, Yaramazlar Sirki, Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda, Aslan Kral ve Şirinler adlı tiyatro oyunlarıyla çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi yaşattı. Festivalin son gününde, uzun kuyruklar oluşturan minik ziyaretçiler, her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğin finalinde Şirinler oyununu izleme şansı buldu ve keyif dolu 2 saat geçirdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sömestr boyunca düzenlenen eğlenceli ve eğitici çocuk oyunlarıyla başkentli çocukları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yaşar, herkesi ücretsiz olarak bir araya getirerek her yaş grubundan katılımcıları güzel etkinliklerle buluşturduklarını söyledi. Ayrıca, ailelerden aldıkları olumlu geri dönüşlerle etkinliklerin başarısını vurguladı ve Yenimahalle'nin Cumhuriyetin ilçesi olduğunu ifade etti, ilçede yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.
Yenimahalle Belediyesi, sömestr tatilindeki çocuklar için düzenlediği Tiyatro Festivali'ne yaklaşık 20 bin çocuğun katılımıyla renk kattı.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen festival, Karlar Ülkesi Olaf’ın Rüyası, Yaramazlar Sirki, Sevimli Kahramanlar Hayal Adası’nda, Aslan Kral ve Şirinler adlı tiyatro oyunlarıyla çocuklara unutulmaz bir tatil deneyimi yaşattı.

Festivalin son gününde, uzun kuyruklar oluşturan minik ziyaretçiler, her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinliğin finalinde Şirinler oyununu izleme şansı buldu ve keyif dolu 2 saat geçirdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sömestr boyunca düzenlenen eğlenceli ve eğitici çocuk oyunlarıyla başkentli çocukları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yaşar, herkesi ücretsiz olarak bir araya getirerek her yaş grubundan katılımcıları güzel etkinliklerle buluşturduklarını söyledi. Ayrıca, ailelerden aldıkları olumlu geri dönüşlerle etkinliklerin başarısını vurguladı ve Yenimahalle'nin Cumhuriyetin ilçesi olduğunu ifade etti, ilçede yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.