Yenimahalle'den metro istasyonlarında sıcak çorba

Yerel 13.03.2024 - 14:20, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:20
 

Yenimahalle'den metro istasyonlarında sıcak çorba

Yenimahalle Belediyesi, iftara yetişemeyen vatandaşlar için metro çıkışlarında çorba dağıtıyor. Her Ramazan olduğu gibi, belediye ekipleri Demetevler ve OSTİM metro istasyonlarında çorba ikramında bulunuyor.
Yenimahalle'ye özgü bu geleneksel uygulama, vatandaşların iftar telaşını bir nebze olsun hafifletiyor ve Ramazan ayının coşkusunu artırıyor. Başkan Fethi Yaşar, 11 ayın sultanı Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmanın ve hoşgörünün önemini vurgulamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtiyor. Başkan Yaşar, 15 yıldır devam eden bu geleneğin, zengin ile fakirin aynı sofrada buluştuğu Ramazan ayında paylaşmanın ve sevginin önemini bir kez daha hatırlattığını ifade ediyor. Metro önlerinde iftara yetişemeyen vatandaşlara her gün bin kişilik çorba ikram edilirken, mahalle iftarlarıyla da ilçe sakinlerinin bir araya gelmesi sağlanıyor. Başkan Yaşar, Ramazan'ın ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dilerken, tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul edilmesini temenni ediyor.
Yenimahalle Belediyesi, iftara yetişemeyen vatandaşlar için metro çıkışlarında çorba dağıtıyor. Her Ramazan olduğu gibi, belediye ekipleri Demetevler ve OSTİM metro istasyonlarında çorba ikramında bulunuyor.

Yenimahalle'ye özgü bu geleneksel uygulama, vatandaşların iftar telaşını bir nebze olsun hafifletiyor ve Ramazan ayının coşkusunu artırıyor. Başkan Fethi Yaşar, 11 ayın sultanı Ramazan ayında birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmanın ve hoşgörünün önemini vurgulamak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtiyor.

Başkan Yaşar, 15 yıldır devam eden bu geleneğin, zengin ile fakirin aynı sofrada buluştuğu Ramazan ayında paylaşmanın ve sevginin önemini bir kez daha hatırlattığını ifade ediyor. Metro önlerinde iftara yetişemeyen vatandaşlara her gün bin kişilik çorba ikram edilirken, mahalle iftarlarıyla da ilçe sakinlerinin bir araya gelmesi sağlanıyor.

Başkan Yaşar, Ramazan'ın ülkemize ve tüm İslam âlemine barış ve huzur getirmesini dilerken, tutulan oruçların ve yapılan ibadetlerin kabul edilmesini temenni ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.