Yenimahalle'de semt pazarının konuğu Yavaş ile Yaşar

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 15.02.2024 - 19:06, Güncelleme: 15.02.2024 - 19:06
 

Yenimahalle'de semt pazarının konuğu Yavaş ile Yaşar

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, birlikte Şentepe Pazarı'nı ziyaret etti.
Pazar ziyaretine Ankara Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu da katıldı. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip hal hatır soran ikili, esnafa hayırlı alışverişler diledi. Yenimahallelilerin sevgi gösterileriyle karşılandılar. Pazarda esnaf ve alışveriş yapanlarla sohbet eden Başkanlar, bazen Şentepelilerin yoğun ilgisi nedeniyle pazar alanında ilerlemekte zorlandılar. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yavaş ve Yaşar, fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmediler. Ziyaretin ardından ikili, yakın zamanda açılması planlanan Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis inşaatını yerinde incelemek üzere gittiler. Yavaş'a tesis hakkında bilgi veren Yaşar, "Tesisin içerisinde çok amaçlı bir salon, YENİMEK, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimi gibi hizmetler bulunacak ve vatandaşlarımıza hizmet verecek" dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, birlikte Şentepe Pazarı'nı ziyaret etti.

Pazar ziyaretine Ankara Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan ve Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu da katıldı. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet edip hal hatır soran ikili, esnafa hayırlı alışverişler diledi. Yenimahallelilerin sevgi gösterileriyle karşılandılar.

Pazarda esnaf ve alışveriş yapanlarla sohbet eden Başkanlar, bazen Şentepelilerin yoğun ilgisi nedeniyle pazar alanında ilerlemekte zorlandılar. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Yavaş ve Yaşar, fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmediler.

Ziyaretin ardından ikili, yakın zamanda açılması planlanan Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis inşaatını yerinde incelemek üzere gittiler. Yavaş'a tesis hakkında bilgi veren Yaşar, "Tesisin içerisinde çok amaçlı bir salon, YENİMEK, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimi gibi hizmetler bulunacak ve vatandaşlarımıza hizmet verecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.