Yenimahalle'de meslek sahibi yapan eğitim

Kültür-Sanat (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.01.2024 - 15:49, Güncelleme: 21.01.2024 - 15:49
 

Yenimahalle'de meslek sahibi yapan eğitim

YENİMEK, 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem kurs kayıtlarını açtı. YENİMEK kursiyerleri, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden derslere başlayacak.
Yenimahalle sakinlerine yönelik meslek edinme ve kişisel gelişim imkanları sunan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatları gibi çeşitli branşlarda eğitim veriyor. Ayrıca bilgisayar kullanımı, dijital okuryazarlık, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, ilk yardım, emlak danışmanlığı, mantar yetiştiriciliği gibi alanlarda da yeni kayıtlar almaktadır. YENİMEK, ilçe sakinlerine geniş bir yelpazede eğitim fırsatları sunuyor. FETHİ YAŞAR: İLÇE HER YÖNÜYLE ÖRNEK ALINIYOR YENİMEK'in 21 farklı noktada hizmet verdiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 300 öğretmenin vatandaşlara meslek edinme ve hobi kursları konusunda destek sağladığını ifade etti. Başkan Fethi Yaşar, YENİMEK'in sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kursları sunduğunu vurgulayarak, ilçe genelindeki YENİMEK merkezlerine olan yoğun talepten memnuniyet duyduklarını belirtti. Yenimahalle'nin kültür, sanat ve eğitime verdiği öneme değinen Başkan, ilçenin her yönüyle örnek alındığını ve başarılı bir ilçe olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi. YENİMEK kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, 344 08 98/6474 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir, www.yenimahallekultur.com adresinden online kayıt oluşturabilir veya ikametlerine en yakın kurs merkezinden hızlıca kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.
YENİMEK, 2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem kurs kayıtlarını açtı. YENİMEK kursiyerleri, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü yeniden derslere başlayacak.

Yenimahalle sakinlerine yönelik meslek edinme ve kişisel gelişim imkanları sunan Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK), giyim üretim teknolojisi, seramik ve cam teknolojisi, resim, el sanatları gibi çeşitli branşlarda eğitim veriyor. Ayrıca bilgisayar kullanımı, dijital okuryazarlık, diksiyon, spikerlik ve sunuculuk, ilk yardım, emlak danışmanlığı, mantar yetiştiriciliği gibi alanlarda da yeni kayıtlar almaktadır. YENİMEK, ilçe sakinlerine geniş bir yelpazede eğitim fırsatları sunuyor.

FETHİ YAŞAR: İLÇE HER YÖNÜYLE ÖRNEK ALINIYOR

YENİMEK'in 21 farklı noktada hizmet verdiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 300 öğretmenin vatandaşlara meslek edinme ve hobi kursları konusunda destek sağladığını ifade etti. Başkan Fethi Yaşar, YENİMEK'in sadece hobi kursları değil aynı zamanda meslek edindirme kursları sunduğunu vurgulayarak, ilçe genelindeki YENİMEK merkezlerine olan yoğun talepten memnuniyet duyduklarını belirtti. Yenimahalle'nin kültür, sanat ve eğitime verdiği öneme değinen Başkan, ilçenin her yönüyle örnek alındığını ve başarılı bir ilçe olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

YENİMEK kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar, 344 08 98/6474 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir, www.yenimahallekultur.com adresinden online kayıt oluşturabilir veya ikametlerine en yakın kurs merkezinden hızlıca kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.