Yenimahalle'de Fethi Yaşar çalışmaları denetledi

Ankara 05.05.2023 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 12:34
 

Yenimahalle'de Fethi Yaşar çalışmaları denetledi

Başkan Fethi Yaşar, 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Macun Mahallesi Hacı Ziya Yaman Merkez Cami, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi, Gündoğan Parkı, Özevler Mahallesi’ndeki parkların yapım çalışmalarını denetledi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaat çalışmaları aralıksız devam eden 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Macun Mahallesi Hacı Ziya Yaman Merkez Cami, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi, Gündoğan Parkı ve Özevler Mahallesi’nde yapımı devam eden iki parkta incelemelerde bulundu. Yatırımları tek tek gezerek çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden bilgi alan Yaşar, Yenimahalle’nin çehresine yeni dokunuşlar yaptıklarını dile getirdi. Günü değil, geleceği planladık Güzel işlere imza attıklarını ve ihtiyaca uygun projeler ürettiklerini belirten Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri günü değil, geleceği planladık. Vatandaşlarımıza ne söz verdiysem hepsini fazlasıyla yerine getirdim. Bugün Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olan 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi ve 100. Yıl Cumhuriyet Parkı inşaatımız yükselmeye devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ilçemize kazandırmış olacağız. Onun dışında bugün incelemelerde bulunduğum Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, bölge halkının eğitim, kültür ve sanat gibi alanlarda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Pazar yerlerini yalnızca alışveriş yapılan merkezler değil vatandaşın sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçlarını da karşılayabileceği noktalar haline getirmeyi amaçladık” dedi. Her inanca saygı duyuyoruz Zamanla yıpranan Hacı Ziya Yaman Merkez Cami ve Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda yıkılarak yeniden yapıldığını da söyleyen Yaşar, “İlçemizde yaşayan vatandaşların dinine, ırkına, mezhebine bakmadan, her inanca saygı duyarak eşit hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın eskiyen ve ihtiyacı karşılamayan cami ve cemevinin yenilenmesi taleplerini yerine getirdik. İki ibadethanenin de yapımı kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu. Cam seyir terasından seyir keyfi Yaşar, “Özevler Mahallesi’nde yapımı devam eden iki parkta ve Şentepe’de bulunan Gündoğan Parkı’nda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Parklarımızda Yenimahalleliler keyifle vakit geçirebilecek. Gündoğan Parkı, bulunduğu yükseklik itibari ile seyir zevki sunan bir park. Buraya cam seyir terası yaptık, böylelikle parka gelen vatandaşlarımız kentin dört bir yanını keyifle izleyebilecek” diye ifade etti.
Başkan Fethi Yaşar, 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Macun Mahallesi Hacı Ziya Yaman Merkez Cami, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi, Gündoğan Parkı, Özevler Mahallesi’ndeki parkların yapım çalışmalarını denetledi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, inşaat çalışmaları aralıksız devam eden 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi, 100. Yıl Cumhuriyet Parkı, Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, Macun Mahallesi Hacı Ziya Yaman Merkez Cami, Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi, Gündoğan Parkı ve Özevler Mahallesi’nde yapımı devam eden iki parkta incelemelerde bulundu.

Yatırımları tek tek gezerek çalışmaların gidişatı hakkında yetkililerden bilgi alan Yaşar, Yenimahalle’nin çehresine yeni dokunuşlar yaptıklarını dile getirdi.

Günü değil, geleceği planladık

Güzel işlere imza attıklarını ve ihtiyaca uygun projeler ürettiklerini belirten Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri günü değil, geleceği planladık. Vatandaşlarımıza ne söz verdiysem hepsini fazlasıyla yerine getirdim. Bugün Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olan 100. Yıl Cumhuriyet Akademisi ve 100. Yıl Cumhuriyet Parkı inşaatımız yükselmeye devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında ilçemize kazandırmış olacağız. Onun dışında bugün incelemelerde bulunduğum Şentepe Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi, bölge halkının eğitim, kültür ve sanat gibi alanlarda ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Pazar yerlerini yalnızca alışveriş yapılan merkezler değil vatandaşın sosyal ve kültürel açıdan ihtiyaçlarını da karşılayabileceği noktalar haline getirmeyi amaçladık” dedi.

Her inanca saygı duyuyoruz

Zamanla yıpranan Hacı Ziya Yaman Merkez Cami ve Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda yıkılarak yeniden yapıldığını da söyleyen Yaşar, “İlçemizde yaşayan vatandaşların dinine, ırkına, mezhebine bakmadan, her inanca saygı duyarak eşit hizmet götürüyoruz. Vatandaşlarımızın eskiyen ve ihtiyacı karşılamayan cami ve cemevinin yenilenmesi taleplerini yerine getirdik. İki ibadethanenin de yapımı kısa sürede tamamlanacak” diye konuştu.

Cam seyir terasından seyir keyfi

Yaşar, “Özevler Mahallesi’nde yapımı devam eden iki parkta ve Şentepe’de bulunan Gündoğan Parkı’nda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Parklarımızda Yenimahalleliler keyifle vakit geçirebilecek. Gündoğan Parkı, bulunduğu yükseklik itibari ile seyir zevki sunan bir park. Buraya cam seyir terası yaptık, böylelikle parka gelen vatandaşlarımız kentin dört bir yanını keyifle izleyebilecek” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.