Yenimahalle'de bayram kutlaması gibi açılış

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 18:14, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:14
 

Yenimahalle'de bayram kutlaması gibi açılış

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Milletvekilleri Murat Emir, Tekin Bingöl, Yüksel Arslan, CHP İlçe Başkanları ve çeşitli ilçelerin belediye başkan adayları katıldı. Vatandaşlar, Türk bayrakları, pankartlar ve meşalelerle açılışa yoğun ilgi gösterdi. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'nin Türkiye genelinde öne çıktığını ve Fethi Yaşar'ın başkanlığındaki belediyenin hesap verebilir olduğunu söyledi. Belediyecilik anlayışlarının şeffaf ve katılımcı olduğunu belirten Yavaş, kent yönetiminde muhtarlar, kent konseyi ve STK'larla işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Yapılan ihalelerin canlı yayınlandığına dikkat çeken Yavaş, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar yaptıklarını ve reklam için değil, halkın gerçek ihtiyaçları için projeler ürettiklerini söyledi. Yavaş, kırsal kalkınma ve sosyal yardım projelerine vurgu yaparak, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara yönelik hızlı ve etkili çözümler sunduklarını belirtti. Yaşar'a destek çağrısında bulunan Yavaş, birlikte çalışarak belediyecilikte başarılı olduklarını ve bu başarıyı diğer belediyelere de öğreteceklerini dile getirdi. FETHİ YAŞAR: DURMAKSIZIN ÇALIŞTIK Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada, 2009 yılında aldığı destekle belediye başkanlığına geldiğini ve o günden beri verdiği sözleri yerine getirdiğini belirtti. Hizmetlerin siyasi görüş veya parti ayrımı gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde ulaştırılacağı bir belediyecilik anlayışı benimsediğini ifade etti. Çayyolu bölgesini siyasi oyunlarla ayrılmaya çalışsalar da çocuklar, gençler ve kadınları ön planda tutarak durmaksızın çalıştıklarını söyledi. Yaşar, Yenimahalle'ye kazandırılan hizmetler arasında 300 yeni park, 7 konferans salonu, kültür ve sanata destek, YENİMEK merkezlerinde kadınlara ve çocuklara 101 branşta eğitim, destek eğitim merkezlerinde 5 bin çocuğa eğitim, 12 kreş, 43 mahalleye sağlık merkezleri gibi projeleri sıraladı. Ayrıca, atanamayan öğretmenlere iş imkanı sağlandığını ve 1100 öğretmenin göreve başladığını belirtti. Yenimahalle'nin aşkı ve sevdası olduğunu ifade eden Yaşar, barış ve sevgi içinde kimsenin ayrımcılığa uğramadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Eğitime önem verdiklerini ve şubat ayında Cumhuriyet Akademisi'nin açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur YavaşYenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Ankara Milletvekilleri Murat Emir, Tekin Bingöl, Yüksel Arslan, CHP İlçe Başkanları ve çeşitli ilçelerin belediye başkan adayları katıldı. Vatandaşlar, Türk bayrakları, pankartlar ve meşalelerle açılışa yoğun ilgi gösterdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle'nin Türkiye genelinde öne çıktığını ve Fethi Yaşar'ın başkanlığındaki belediyenin hesap verebilir olduğunu söyledi. Belediyecilik anlayışlarının şeffaf ve katılımcı olduğunu belirten Yavaş, kent yönetiminde muhtarlar, kent konseyi ve STK'larla işbirliği içinde olduklarını ifade etti. Yapılan ihalelerin canlı yayınlandığına dikkat çeken Yavaş, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar yaptıklarını ve reklam için değil, halkın gerçek ihtiyaçları için projeler ürettiklerini söyledi.

Yavaş, kırsal kalkınma ve sosyal yardım projelerine vurgu yaparak, kentin her noktasındaki ihtiyaçlara yönelik hızlı ve etkili çözümler sunduklarını belirtti. Yaşar'a destek çağrısında bulunan Yavaş, birlikte çalışarak belediyecilikte başarılı olduklarını ve bu başarıyı diğer belediyelere de öğreteceklerini dile getirdi.

FETHİ YAŞAR: DURMAKSIZIN ÇALIŞTIK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada, 2009 yılında aldığı destekle belediye başkanlığına geldiğini ve o günden beri verdiği sözleri yerine getirdiğini belirtti. Hizmetlerin siyasi görüş veya parti ayrımı gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde ulaştırılacağı bir belediyecilik anlayışı benimsediğini ifade etti. Çayyolu bölgesini siyasi oyunlarla ayrılmaya çalışsalar da çocuklar, gençler ve kadınları ön planda tutarak durmaksızın çalıştıklarını söyledi.

Yaşar, Yenimahalle'ye kazandırılan hizmetler arasında 300 yeni park, 7 konferans salonu, kültür ve sanata destek, YENİMEK merkezlerinde kadınlara ve çocuklara 101 branşta eğitim, destek eğitim merkezlerinde 5 bin çocuğa eğitim, 12 kreş, 43 mahalleye sağlık merkezleri gibi projeleri sıraladı. Ayrıca, atanamayan öğretmenlere iş imkanı sağlandığını ve 1100 öğretmenin göreve başladığını belirtti.

Yenimahalle'nin aşkı ve sevdası olduğunu ifade eden Yaşar, barış ve sevgi içinde kimsenin ayrımcılığa uğramadan çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Eğitime önem verdiklerini ve şubat ayında Cumhuriyet Akademisi'nin açılışını gerçekleştireceklerini müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.