Yenimahalle yeni sporcularını bekliyor

Spor Sahnesi 26.03.2023 - 10:19, Güncelleme: 26.03.2023 - 10:19
 

Yenimahalle yeni sporcularını bekliyor

5 yıldızlı spor tesislerinde çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen spor eğitimleri ile adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, yeni üyelerine kapılarını açıyor.
Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bale, jimnastik, yüzme, tekvando, kick boks, masa tenisi, tenis, buz pateni, oryantiring, muay thai, boks, bilardo branşlarında eğitimler veriliyor. Spor Akademisi’nde kayıtlar devam ediyor Ankara’nın en kapsamlı spor merkezlerine sahip olan Yenimahalle’de binlerce sporcu yetişiyor. Spora ve sporcuya yatırım yapan Yenimahalle Belediyesi, heryıl akademiye gelen genç yetenekleri keşfederek spor camiasına yeni sporcular kazandırıyor. Yenimahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği spor akademisine çocuklar ev gençler, www.yenimahallebelediyesisporkulubu.comweb sitesi üzerinden veya 344 88 86 numaralı telefondan kayıt yaptırılabiliyor. Çocukları spora teşvik etmeliyiz Yenimahalle’de spora ve sporcuya çok önem verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Spor branşları çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle Yenimahalle’de spora çok büyük yatırım yapıyoruz. Çocukları spora teşfik etmek için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz. Çocuklarımıza fırsat vererek içinde ki başarılı sporcuyu Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde keşfedebilirsiniz” dedi.
5 yıldızlı spor tesislerinde çocuklara ve gençlere yönelik düzenlenen spor eğitimleri ile adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi, yeni üyelerine kapılarını açıyor.

Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, bale, jimnastik, yüzme, tekvando, kick boks, masa tenisi, tenis, buz pateni, oryantiring, muay thai, boks, bilardo branşlarında eğitimler veriliyor.

Spor Akademisi’nde kayıtlar devam ediyor

Ankara’nın en kapsamlı spor merkezlerine sahip olan Yenimahalle’de binlerce sporcu yetişiyor. Spora ve sporcuya yatırım yapan Yenimahalle Belediyesi, heryıl akademiye gelen genç yetenekleri keşfederek spor camiasına yeni sporcular kazandırıyor.

Yenimahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği spor akademisine çocuklar ev gençler, www.yenimahallebelediyesisporkulubu.comweb sitesi üzerinden veya 344 88 86 numaralı telefondan kayıt yaptırılabiliyor.

Çocukları spora teşvik etmeliyiz

Yenimahalle’de spora ve sporcuya çok önem verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Spor branşları çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle Yenimahalle’de spora çok büyük yatırım yapıyoruz. Çocukları spora teşfik etmek için biz üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz. Çocuklarımıza fırsat vererek içinde ki başarılı sporcuyu Yenimahalle Belediyesi Spor Akademisi’nde keşfedebilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.