Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencilerine Sergi Açtı

Kültür-Sanat 18.06.2023 - 22:06, Güncelleme: 19.06.2023 - 14:17
 

Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencilerine Sergi Açtı

Sema KUMRULU / Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Resim Sergisi 14 Haziran 2023 tarihinde, Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sanat Sokağı Sergi Salonu'nda açıldı.
   Sergide, Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi 1 ve 2 Atölye Öğrencileri 90 çocuğun 130 resim, 70 seramik heykel çalışması yer alıyor.     Sergi açılışı; Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcıları Fatma Yaman ve Vedat Şahin, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Hilal Sevgen Abacı ile Tufan Yaşar tarafından yapıldı.     Görsel Sanatlar Öğretmeni Hilal Sevgen Abacı ''Sanat bilgi, hoşgörü kazanma ve kişilik geliştirme alanlarından birisidir. Bizim amacımız, bilimin yolunda ilerleyip, sanat ışığı ile aydınlanan bireyler yetiştirmektir'' diye konuştu.   Üç gün süren sergide çocukların aileleri, öğretmenleri ve sanatseverler bir araya geldi.    Minik elleriyle hayal dünyalarını, tuvale ve çamura yansıtan geleceğin ressamlarını ve öğretmenlerini kutluyorum.     Sanat yaşatır.
Sema KUMRULU / Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Resim Sergisi 14 Haziran 2023 tarihinde, Ulucanlar Cezaevi Müzesi Sanat Sokağı Sergi Salonu'nda açıldı.

   Sergide, Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi 1 ve 2 Atölye Öğrencileri 90 çocuğun 130 resim, 70 seramik heykel çalışması yer alıyor.

    Sergi açılışı; Yenimahalle Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcıları Fatma Yaman ve Vedat Şahin, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Hilal Sevgen Abacı ile Tufan Yaşar tarafından yapıldı. 

   Görsel Sanatlar Öğretmeni Hilal Sevgen Abacı ''Sanat bilgi, hoşgörü kazanma ve kişilik geliştirme alanlarından birisidir. Bizim amacımız, bilimin yolunda ilerleyip, sanat ışığı ile aydınlanan bireyler yetiştirmektir'' diye konuştu.

  Üç gün süren sergide çocukların aileleri, öğretmenleri ve sanatseverler bir araya geldi.

   Minik elleriyle hayal dünyalarını, tuvale ve çamura yansıtan geleceğin ressamlarını ve öğretmenlerini kutluyorum.

    Sanat yaşatır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.