Yenimahalle Belediyesi'nden vergi mükelleflerine çiçek sürprizi

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 28.05.2024 - 18:13, Güncelleme: 28.05.2024 - 18:13
 

Yenimahalle Belediyesi'nden vergi mükelleflerine çiçek sürprizi

31 Mayıs'ta sona erecek olan vergi ödemeleri için Yenimahalle Belediyesi'nden hem uyarı hem de sürpriz geldi... Belediye 31 Mayıs'ın son gün olduğunu hatırlatırken, vergi mükelleflerine ise çiçek vererek yüzleri güldürdü...
Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini yaklaşan son ödeme tarihi konusunda uyardı. 2024 yılı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi (ÇTV), ilan ve reklam vergisi (İRV) ve yol harcamalarına katılım payı 1’inci dönem ödemeleri için son gün 31 Mayıs Cuma. Belediyeye vergi yatırmak için gelen vatandaşlar, bu yıl hoş bir sürprizle karşılaştı. Belediye personeli, vergi ödemesi için gelen ilçe sakinlerine çiçek takdim ederek onların yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, bu nazik jest için belediye çalışanlarına teşekkür etti. Birçok Noktadan Ödeme Kolaylığı Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerine çeşitli ödeme seçenekleri sunarak kolaylık sağlamaya devam ediyor. Vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar şu noktalardan ödeme yapabiliyor: Yenimahalle Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü ödeme salonu Batıkent, Karşıyaka, Gazi, Şentepe, Susuz semt birimleri Tüm PTT şubeleri üzerinden 211 656 posta çeki hesabı İnternetten Ödeme Fırsatı Evlerinden çıkamayan veya bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar için de çeşitli seçenekler mevcut. Anlaşmalı bankalar Akbank, Şekerbank, TEB, Denizbank, Vakıfbank, Halkbank ve ING şubelerinden vergi borçları kolayca yatırılabiliyor. Ayrıca, internet üzerinden online ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, www.yenimahalle.bel.tr adresine girerek kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Telefonla ödeme yapmak isteyenler ise 444 93 64 numaralı hattı arayarak bu hizmetten faydalanabilirler.
31 Mayıs'ta sona erecek olan vergi ödemeleri için Yenimahalle Belediyesi'nden hem uyarı hem de sürpriz geldi... Belediye 31 Mayıs'ın son gün olduğunu hatırlatırken, vergi mükelleflerine ise çiçek vererek yüzleri güldürdü...

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini yaklaşan son ödeme tarihi konusunda uyardı. 2024 yılı emlak vergisi, çevre temizlik vergisi (ÇTV), ilan ve reklam vergisi (İRV) ve yol harcamalarına katılım payı 1’inci dönem ödemeleri için son gün 31 Mayıs Cuma. Belediyeye vergi yatırmak için gelen vatandaşlar, bu yıl hoş bir sürprizle karşılaştı. Belediye personeli, vergi ödemesi için gelen ilçe sakinlerine çiçek takdim ederek onların yüzünü güldürdü. Vatandaşlar, bu nazik jest için belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Birçok Noktadan Ödeme Kolaylığı

Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerine çeşitli ödeme seçenekleri sunarak kolaylık sağlamaya devam ediyor. Vergi borçlarını ödemek isteyen vatandaşlar şu noktalardan ödeme yapabiliyor:

  • Yenimahalle Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğü ödeme salonu
  • Batıkent, Karşıyaka, Gazi, Şentepe, Susuz semt birimleri
  • Tüm PTT şubeleri üzerinden 211 656 posta çeki hesabı

İnternetten Ödeme Fırsatı

Evlerinden çıkamayan veya bankalar aracılığı ile ödemek isteyen vatandaşlar için de çeşitli seçenekler mevcut. Anlaşmalı bankalar Akbank, Şekerbank, TEB, Denizbank, Vakıfbank, Halkbank ve ING şubelerinden vergi borçları kolayca yatırılabiliyor. Ayrıca, internet üzerinden online ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, www.yenimahalle.bel.tr adresine girerek kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirebiliyorlar. Telefonla ödeme yapmak isteyenler ise 444 93 64 numaralı hattı arayarak bu hizmetten faydalanabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.