Yenimahalle Belediyesi'nden Şentepe'ye önemli yatırım

Yerel (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 17.03.2024 - 20:00, Güncelleme: 17.03.2024 - 20:00
 

Yenimahalle Belediyesi'nden Şentepe'ye önemli yatırım

Yenimahalle Belediyesi, bölgenin en önemli yatırımlarından Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesis'in açılışını, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.
Açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra, CHP Ankara Milletvekilleri Umut Akdoğan ve Murat Emir, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Şentepe sakininin katılımı sağlandı. Açılış öncesinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe'nin geçmişten bugüne yaşadığı değişimi en iyi şekilde bilmekte olan vatandaşlara seslendi. Başkan Yaşar, 2009 yılından bugüne Şentepe'de yapılan gelişim ve değişime dikkat çekerek, verdiği sözleri tutmanın önemine vurgu yaptı. Eşitlik ve adalet ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Yaşar, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini ve Yenimahalle'nin adından söz ettiren bir ilçe haline getirme hedeflerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Yaşar, Şentepe'ye yapılan yatırımlara da değinerek, parklardan sağlık merkezlerine, kültür merkezlerinden eğitim alanlarına kadar birçok hizmetin hayata geçirildiğini belirtti. Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin bölge halkına büyük fayda sağlayacağını vurgulayan Yaşar, tesisin sadece bir pazar yeri olmadığını, aynı zamanda eğitim, sanat ve kültür gibi birçok ihtiyaca da cevap vereceğini dile getirdi. Açılışın ardından Yenimahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinin insanlara dokunması gerektiğini ve insanların faydasına olması gerektiğini belirtti. Vatandaşa odaklı hizmetlerin önemine vurgu yapan Yavaş, israfın önlenmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışının benimsendiğini ifade etti. Geçmiş dönemlerde yapılan gereksiz ve etkisiz projelere karşı, hizmetlerin vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olması gerektiğini söyledi. Yavaş, Şentepe'ye kazandırılan sosyal tesisten dolayı memnuniyetini dile getirerek, önümüzdeki dönemde de halka hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Sosyal Tesis, 4 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olup, 3 katlıdır. İçerisinde çok amaçlı salon, YENİMEK Kurs Merkezi, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimi ve bir adet kafeterya bulunmaktadır.
Yenimahalle Belediyesi, bölgenin en önemli yatırımlarından Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesis'in açılışını, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra, CHP Ankara Milletvekilleri Umut Akdoğan ve Murat Emir, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım, Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Recep Ayhan, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Şentepe sakininin katılımı sağlandı.

Açılış öncesinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe'nin geçmişten bugüne yaşadığı değişimi en iyi şekilde bilmekte olan vatandaşlara seslendi. Başkan Yaşar, 2009 yılından bugüne Şentepe'de yapılan gelişim ve değişime dikkat çekerek, verdiği sözleri tutmanın önemine vurgu yaptı. Eşitlik ve adalet ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Yaşar, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürdüklerini ve Yenimahalle'nin adından söz ettiren bir ilçe haline getirme hedeflerini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Yaşar, Şentepe'ye yapılan yatırımlara da değinerek, parklardan sağlık merkezlerine, kültür merkezlerinden eğitim alanlarına kadar birçok hizmetin hayata geçirildiğini belirtti. Şentepe Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin bölge halkına büyük fayda sağlayacağını vurgulayan Yaşar, tesisin sadece bir pazar yeri olmadığını, aynı zamanda eğitim, sanat ve kültür gibi birçok ihtiyaca da cevap vereceğini dile getirdi. Açılışın ardından Yenimahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinin insanlara dokunması gerektiğini ve insanların faydasına olması gerektiğini belirtti. Vatandaşa odaklı hizmetlerin önemine vurgu yapan Yavaş, israfın önlenmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışının benimsendiğini ifade etti. Geçmiş dönemlerde yapılan gereksiz ve etkisiz projelere karşı, hizmetlerin vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olması gerektiğini söyledi. Yavaş, Şentepe'ye kazandırılan sosyal tesisten dolayı memnuniyetini dile getirerek, önümüzdeki dönemde de halka hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Sosyal Tesis, 4 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmiş olup, 3 katlıdır. İçerisinde çok amaçlı salon, YENİMEK Kurs Merkezi, kütüphane, destek eğitim merkezi, zabıta noktası, semt birimi ve bir adet kafeterya bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.