Yenimahalle 6-0 ile play-offa yüksedi

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 13.03.2024 - 14:31, Güncelleme: 13.03.2024 - 14:31
 

Yenimahalle 6-0 ile play-offa yüksedi

Yenimahalle Belediyesi, Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi'nde dikkat çeken bir performans sergileyerek, A grubunun son maçında güçlü rakiplerinden Beypazarı Belediye Gençlikspor'u 6-0 yenerek play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.
Sezon boyunca 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak toplamda 35 puanla ikinci sırayı elde eden Yenimahalle Belediyesi, 47 gol atıp 15 gol yiyerek 32 averajla grubun en golcü ekibi oldu. Altındağ Örnek Sentetik Saha'da oynanan son karşılaşmada, Yenimahalle Belediyesi ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü hissettirerek Emre'nin golüyle devreyi önde kapattı. İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan ekip, Ömer, Rıdvan, Buğra, Mert ve Berkant'ın golleriyle Beypazarı Belediyesi'ni 6-0 mağlup ederek ligi ikinci sırada tamamladı. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, oyuncularının başarısı için yoğun emek harcadığını ve çok çalışmanın azminin başarı getirdiğini vurgulayarak, "Takımımız BAL Lig'e yükselmek için alkışı hak eden bir performans sergiliyor. Aramıza katılan genç yeteneklerin de bulunduğu bir sezon geçirdik. Takım halinde uyum içinde çalışan ve galibiyet için emek harcayan oyuncularımı kutluyorum. Playoff maçlarına çıkacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Takım olarak başarıyı hedefleyen oyuncularımın Playoff mücadelelerinde de aynı azimle mücadele edeceğine inancım tam" şeklinde konuştu.
Yenimahalle Belediyesi, Sezai Yıldırım Süper Amatör Ligi'nde dikkat çeken bir performans sergileyerek, A grubunun son maçında güçlü rakiplerinden Beypazarı Belediye Gençlikspor'u 6-0 yenerek play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

Sezon boyunca 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak toplamda 35 puanla ikinci sırayı elde eden Yenimahalle Belediyesi, 47 gol atıp 15 gol yiyerek 32 averajla grubun en golcü ekibi oldu.

Altındağ Örnek Sentetik Saha'da oynanan son karşılaşmada, Yenimahalle Belediyesi ilk dakikadan itibaren üstünlüğünü hissettirerek Emre'nin golüyle devreyi önde kapattı. İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan ekip, Ömer, Rıdvan, Buğra, Mert ve Berkant'ın golleriyle Beypazarı Belediyesi'ni 6-0 mağlup ederek ligi ikinci sırada tamamladı.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Kerem Güney, oyuncularının başarısı için yoğun emek harcadığını ve çok çalışmanın azminin başarı getirdiğini vurgulayarak, "Takımımız BAL Lig'e yükselmek için alkışı hak eden bir performans sergiliyor. Aramıza katılan genç yeteneklerin de bulunduğu bir sezon geçirdik. Takım halinde uyum içinde çalışan ve galibiyet için emek harcayan oyuncularımı kutluyorum. Playoff maçlarına çıkacak olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Takım olarak başarıyı hedefleyen oyuncularımın Playoff mücadelelerinde de aynı azimle mücadele edeceğine inancım tam" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.