YDDF Kültür ve Sanat Günleri ''Biz Büyük Bir Aileyiz'' sloganıyla sona erdi

Yerel 04.07.2022 - 11:03, Güncelleme: 04.07.2022 - 11:03
 

YDDF Kültür ve Sanat Günleri ''Biz Büyük Bir Aileyiz'' sloganıyla sona erdi

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlik çok sayıda ismi buluşturdu...
Sema Kumrulu Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği ''Kültür ve Sanat Günleri'' Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde gençlik ve kadın kollarından oluşan koro, semah ekibi, tiyatro gösterileriyle başladı ve başarıyla tamamlandı. Etkinlik, Zafer Sergi Salonu'nda Yozgatlı şair, yazar, heykeltıraş ve ressamların eserleri sergilenerek devam etti. Etkinlik sanat, siyaset ve iş camiasını bir araya getirdi. Etkinlikte, Kızılcagün Anıtının yaratıcısı Heykeltıraş Aslan Başpınar, Keçe Sanatçısı Fatma Birsen Ulusaloğlu, Ressam Hacer Bolat, El Sanatları Ustası Erdal Höke, Yozgat Kadın Kollarının el emekleri, şair ve yazarlar yer aldı. Her gün bir etkinlikle devam eden Kültür ve Sanat Günleri,  2 Temmuz Cumartesi günü Sivas katliamı anısına saygı duruşunun ardından konuşmalarla devam etti. 3 Temmuz Pazar günü ise türküler ve halaylar eşliğinde etkinlik sona erdi. Bir ilki gerçekleştiren Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nu kültür, sanat ve dostluğu bir arada yaşattığı için başta YDDF Başkanı Mesut İbiş ve tüm katkıda bulunan sanatçıları kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.
Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen etkinlik çok sayıda ismi buluşturdu...

Sema Kumrulu

Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği ''Kültür ve Sanat Günleri'' Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde gençlik ve kadın kollarından oluşan koro, semah ekibi, tiyatro gösterileriyle başladı ve başarıyla tamamlandı. Etkinlik, Zafer Sergi Salonu'nda Yozgatlı şair, yazar, heykeltıraş ve ressamların eserleri sergilenerek devam etti. Etkinlik sanat, siyaset ve iş camiasını bir araya getirdi.

Etkinlikte, Kızılcagün Anıtının yaratıcısı Heykeltıraş Aslan Başpınar, Keçe Sanatçısı Fatma Birsen Ulusaloğlu, Ressam Hacer Bolat, El Sanatları Ustası Erdal Höke, Yozgat Kadın Kollarının el emekleri, şair ve yazarlar yer aldı.

Her gün bir etkinlikle devam eden Kültür ve Sanat Günleri,  2 Temmuz Cumartesi günü Sivas katliamı anısına saygı duruşunun ardından konuşmalarla devam etti. 3 Temmuz Pazar günü ise türküler ve halaylar eşliğinde etkinlik sona erdi.

Bir ilki gerçekleştiren Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu'nu kültür, sanat ve dostluğu bir arada yaşattığı için başta YDDF Başkanı Mesut İbiş ve tüm katkıda bulunan sanatçıları kutlarım. Sağlık ve sanatla kalalım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.