Yazarımız İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi

Kültür-Sanat 08.11.2023 - 05:54, Güncelleme: 08.11.2023 - 05:54
 

Yazarımız İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi

Gazetemiz yazarlarından İrfan Ünver Nasrattınoğlu, TÜSİAV tarafından “Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi” takdim edildi
ANKHABER Türk Dünyası Halk Kültürü Uzmanı, Türkiye’nin Kültür Elçisi, Afyonkarahisar folklorunu yazıları ve kitaplarıyla kayıt altına alan, Çin’den Avrupa içlerine kadar Türk Dünyasını gezen, gören, yazan İrfan Ünver Nasrattınoğlu’nu Vefa Ödülü takdim edildi. Türk Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak tarafından sunulan “Vefa Belgesi / Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi”, Nasrattınoğlu’nun her bakımdan hak ettiği bir ödül oldu. Plaket takdim töreni TÜSİAV merkezinden yapılırken, törende Afyon Kültür ve Turizm Derneği Başkanı M. Ali Özerkan da hazır bulundu. Gazetemiz yazarlarından olan İrfan Ünver Nasrattınoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “İyice yaşlanmış olduğumu bugün daha iyi anladım! Türk Sanayici İş Adamları Vakfı'nın VEFA BELGESİ ve ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildim. Vakıf Merkezindeki törende, Afyonkarahisarlıların medar-ı iftiharı Vakıf Başkanı Veli Sarıtoprak, yaptığı konuşmada, benim naçiz özelliklerimi överken, Başkentteki hemşehrilerimizin örgütlenmelerini sağlayan Afyonkarahisar Ekonomik Sosyal ve Kültürel Kalkındırma (bugünkü Kültür ve Turizm) Derneği'ni, 1974 yılında birlikte kurmuş olduğumuzu belirtti. Törende Derneğin bugünkü Başkanı M. Ali Özerkan (solumda) da bulundu. Böylece üç hemşehri kameraya bu pozu verirken, oğlum Salih Ünver de bu anlamlı VEFA olayını belgeledi.” Yazarımız İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na sağlıklı uzun ömür diliyoruz.
Gazetemiz yazarlarından İrfan Ünver Nasrattınoğlu, TÜSİAV tarafından “Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi” takdim edildi

ANKHABER

Türk Dünyası Halk Kültürü Uzmanı, Türkiye’nin Kültür Elçisi, Afyonkarahisar folklorunu yazıları ve kitaplarıyla kayıt altına alan, Çin’den Avrupa içlerine kadar Türk Dünyasını gezen, gören, yazan İrfan Ünver Nasrattınoğlu’nu Vefa Ödülü takdim edildi.

Türk Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak tarafından sunulan “Vefa Belgesi / Üstün Hizmet ve Başarı Belgesi”, Nasrattınoğlu’nun her bakımdan hak ettiği bir ödül oldu.

Plaket takdim töreni TÜSİAV merkezinden yapılırken, törende Afyon Kültür ve Turizm Derneği Başkanı M. Ali Özerkan da hazır bulundu.

Gazetemiz yazarlarından olan İrfan Ünver Nasrattınoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“İyice yaşlanmış olduğumu bugün daha iyi anladım! Türk Sanayici İş Adamları Vakfı'nın VEFA BELGESİ ve ÜSTÜN HİZMET VE BAŞARI BELGESİ ile ödüllendirildim. Vakıf Merkezindeki törende, Afyonkarahisarlıların medar-ı iftiharı Vakıf Başkanı Veli Sarıtoprak, yaptığı konuşmada, benim naçiz özelliklerimi överken, Başkentteki hemşehrilerimizin örgütlenmelerini sağlayan Afyonkarahisar Ekonomik Sosyal ve Kültürel Kalkındırma (bugünkü Kültür ve Turizm) Derneği'ni, 1974 yılında birlikte kurmuş olduğumuzu belirtti. Törende Derneğin bugünkü Başkanı M. Ali Özerkan (solumda) da bulundu. Böylece üç hemşehri kameraya bu pozu verirken, oğlum Salih Ünver de bu anlamlı VEFA olayını belgeledi.”

Yazarımız İrfan Ünver Nasrattınoğlu’na sağlıklı uzun ömür diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.