Orhan Kemal Erkılıç
Köşe Yazarı
Orhan Kemal Erkılıç
 

Ankaragücü’nden EKO İKLİM forması

İklim değişikliğinin günlük hayatımıza ve dünyaya olumsuz etkilerini ANKHABER olarak aylardır duyurmaya katkı sunduk. Yaptığımız araştırma haberler, değerlendirmeler hem EKO İKLİM Zirvesi sürecinde hem de sonrasında ilgiyle takip edildi. Bayram ve yaz tatilinde konuya en önemli katkı ise MKE Ankaragücü kulubünden geldi. Yaşadığı büyük değişimle Avrupa’nın önde gelen kulüplerini bile kıskandıran işlere imza atan, projeler ve çalışmalar hazırlayan Güçlüler; şimdi de ‘iklim değişikliği’ forması ile dünyanın geleceği için sorumluluk aldı. Harika renklerin EKO İKLİM Zirvesi logosuyla süslendiği forma tamamen geri dönüşüm malzemelerden üretildi. Sosyal medyada kısa sürede ilgi gören yeni forma, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için hazırlandı ve bir Ankara markasına dönüşen EKO İKLİM Zirvesi ile daha da anlamlı bir hale geldi. Düşünen ve emek verenlerin eline sağlık.
Ekleme Tarihi: 21 Temmuz 2022 - Perşembe

Ankaragücü’nden EKO İKLİM forması

İklim değişikliğinin günlük hayatımıza ve dünyaya olumsuz etkilerini ANKHABER olarak aylardır duyurmaya katkı sunduk. Yaptığımız araştırma haberler, değerlendirmeler hem EKO İKLİM Zirvesi sürecinde hem de sonrasında ilgiyle takip edildi.

Bayram ve yaz tatilinde konuya en önemli katkı ise MKE Ankaragücü kulubünden geldi. Yaşadığı büyük değişimle Avrupa’nın önde gelen kulüplerini bile kıskandıran işlere imza atan, projeler ve çalışmalar hazırlayan Güçlüler; şimdi de ‘iklim değişikliği’ forması ile dünyanın geleceği için sorumluluk aldı. Harika renklerin EKO İKLİM Zirvesi logosuyla süslendiği forma tamamen geri dönüşüm malzemelerden üretildi.

Sosyal medyada kısa sürede ilgi gören yeni forma, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için hazırlandı ve bir Ankara markasına dönüşen EKO İKLİM Zirvesi ile daha da anlamlı bir hale geldi.

Düşünen ve emek verenlerin eline sağlık.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.