Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

Sevgi Çiçeği Grubu’nun ‘Sağlık’lı Buluşması

“Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun aylık toplantıları devam ediyor. İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği oluşumun Kasım Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.   TOPLANTININ KONUSU SAĞLIK İDİ Gölbaşı Öğretmenevinde İhsan Başer’in ev sahipliğinde yapılan toplantının konusu ‘sağlık’ idi. Ayrıca, son dönemde dikkat çeken ‘gürültü cinayetleri’ de değerlendirildi. Muhammet Ocakoğlu hoca ise “İslam’da Komşuluk Hukuku”nu anlattı. Gönüller sohbet ile mideler arabaşı / ara aşı ile doyarken, iş insanı Mustafa Erkılıç, ara aşının yenmeyeceğini, çiğnemeden yutulacağını ve bunun nasıl yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı, gösterdi. TOPLANTININ SAĞLIKÇI KONUKLARI “Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun toplantı konusu ‘sağlık’ olunca doğal olarak konuşmacılar da sağlıkçıydı. Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fazıl Yıldırım hem sağlıklı olma / kalma hem de yaptıkları hizmetler konusunda katılımcıları bilgilendirdi. Genç sağlıkçılar, isteyenlere sağlık taraması yaparak; kan şekeri, tansiyon, akciğerde CO oranı, boy/kilo vücut indeksi ölçümü yaptı. Ayrıca kolon kanseri test kiti dağıtıldı.   ÖZETLEMEM GEREKİRSE;   Sevgi Çiçeği yine Gölbaşı’nda açıldı Gülşene bilgi, neşe, sohbet, sağlık saçıldı Muhabbete geçmeden ara aşı içildi Öğretmenevi idi mekanı buluşmanın   Ertuğrul Cenk Başkan’ın sözü kısa, etkili İlyas Büyükkara da sekreterya yetkili Mustafa Erkılıç’sa her bakımdan katkılı Ara aşı yutması; sırrıydı buluşmanın   Dilaver Şaşmaz ile gerçekleri öğrendik Mülteciye farklı bir üslup ile direndik Mamafih komşulara gürültüyle girendik Üzerinde durulan; cinayet, buluşmanın   Kimisi donanımlı diyeceği çok idi Hizmetleri büyüktü sanki sınır yok idi Kendisine sağıra yüksek sesli şok idi Sesli / sessiz mülteci derdiydi buluşmanın   Doktor Fazıl Yıldırım hocamızı dinledik Gölbaşı’na sunulan hizmetleri anladık Velev ki filhakika şiir ile sonladık Sağlık idi konusu bu güzel buluşmanın
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2023 - Çarşamba

Sevgi Çiçeği Grubu’nun ‘Sağlık’lı Buluşması

“Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun aylık toplantıları devam ediyor.

İş insanı Ertuğrul Cenk’in öncülüğünde kurulan ve Genel Sekreterlik görevini İlyas Büyükkara’nın üstlendiği oluşumun Kasım Ayı Toplantısı gerçekleştirildi.

 

TOPLANTININ KONUSU SAĞLIK İDİ

Gölbaşı Öğretmenevinde İhsan Başer’in ev sahipliğinde yapılan toplantının konusu ‘sağlık’ idi. Ayrıca, son dönemde dikkat çeken ‘gürültü cinayetleri’ de değerlendirildi. Muhammet Ocakoğlu hoca ise “İslam’da Komşuluk Hukuku”nu anlattı.

Gönüller sohbet ile mideler arabaşı / ara aşı ile doyarken, iş insanı Mustafa Erkılıç, ara aşının yenmeyeceğini, çiğnemeden yutulacağını ve bunun nasıl yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı, gösterdi.

TOPLANTININ SAĞLIKÇI KONUKLARI

“Sevgi Çiçeği İstişare Grubu”nun toplantı konusu ‘sağlık’ olunca doğal olarak konuşmacılar da sağlıkçıydı.

Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fazıl Yıldırım hem sağlıklı olma / kalma hem de yaptıkları hizmetler konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

Genç sağlıkçılar, isteyenlere sağlık taraması yaparak; kan şekeri, tansiyon, akciğerde CO oranı, boy/kilo vücut indeksi ölçümü yaptı. Ayrıca kolon kanseri test kiti dağıtıldı.

 

ÖZETLEMEM GEREKİRSE;

 

Sevgi Çiçeği yine Gölbaşı’nda açıldı
Gülşene bilgi, neşe, sohbet, sağlık saçıldı
Muhabbete geçmeden ara aşı içildi
Öğretmenevi idi mekanı buluşmanın

 

Ertuğrul Cenk Başkan’ın sözü kısa, etkili
İlyas Büyükkara da sekreterya yetkili
Mustafa Erkılıç’sa her bakımdan katkılı
Ara aşı yutması; sırrıydı buluşmanın

 

Dilaver Şaşmaz ile gerçekleri öğrendik
Mülteciye farklı bir üslup ile direndik
Mamafih komşulara gürültüyle girendik
Üzerinde durulan; cinayet, buluşmanın

 

Kimisi donanımlı diyeceği çok idi
Hizmetleri büyüktü sanki sınır yok idi
Kendisine sağıra yüksek sesli şok idi
Sesli / sessiz mülteci derdiydi buluşmanın

 

Doktor Fazıl Yıldırım hocamızı dinledik
Gölbaşı’na sunulan hizmetleri anladık
Velev ki filhakika şiir ile sonladık
Sağlık idi konusu bu güzel buluşmanın

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.