Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

Özgür Bayraktar babasına çektiyse yaşadık!

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, başarılı bir iş insanı ve siyasetçi olarak örnek bir kişiliğe sahip. Propaganda çalışmaları sırasında sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldiğine ilişkin haberi okuyunca, haberin içeriğinden etkilendim ama hemen babası Erdoğan Bayraktar geldi hatırıma.   TÜRKİYE’NİN ‘AYDINLIK’ YÜZÜ Erdoğan Bayraktar, Türkiye Cumhuriyeti’nin en sıkıntılı dönemlerinde dağda/bayırda görev yaparak ülkenin dört bir köşesini aydınlatan elektrik hatlarının döşenmesinde fedakarca çalışmış mühendislerden biri. Ardından kurduğu şirketlerle Ankara ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan, Ahi geleneğinin uygulayıcı temsilcilerinden biri…   BABASI GİBİ AHİLİKTEN GELİYOR Böyle bir babanın oğlu olan Özgür Bayraktar, iş hayatındaki başarısını siyaset alanına da yaymak istiyor. Bu da Ankara’nın, Türkiye’nin, vatandaşın kazanması demek… Ahilik geleneğinden beslendiği özellikle vurgulayan Özgür Bayraktar’ın şu sözü, bir oyun bile boşa gitmeyeceğinin garantisidir: - Ülkemiz ve Ankara'mız için üretmek ve çalışmaktan başka yolumuz yok…   ÖZDEKİ VE SÖZDEKİ KARAKTER… Türkiye Yüzyılından, hedeflerden, medeniyet ve tarih mirasından, başarıdan, üretimden söz eden Bayraktar’ın sözleri, klasik bir siyasetçi tipinin ötesinde özellikler taşıdığını gösteriyor. Diyor ki: - Anadolu'nun bağrından gelen ve ahilik kültürü ile yetişen bir kardeşiniz olarak sizleri mecliste layıkıyla temsil edeceğimi bilmenizi isterim… - Yerli ve milli kazanımlarımız çok önemli… Dosta düşmana karşı başımızı dik tutan yerli ve milli kazanımlarımız olduğunu unutmamalıyız. - İstihdamı, yatırımı, ihracatı ve büyümeyi genişletip geliştirmek için Türkiye'miz, vatanımız, bayrağımız ve değerlerimiz için sandıkta oylarımıza sahip çıkacağız. - Ülkümüzden de ülkemizden de asla vazgeçmeyeceğiz… - 14 Mayıs'ta zafer ile istiklalimize, istikbalimize, davamıza ve Türkiye'mizin geleceğine sahip çıkacağız. - Bizim anlayışımıza göre toplumsal uzlaşmanın dinamikleri milliyetçilik ve demokrasidir. - Önce vatanım ve milletim diyen herkesle hep birlikte' beraberiz… Ne diyelim, böylesine halisane ve idealistçe düşünen, yaşayan siyasetçilerin yolu da bahtı da açık olsun…
Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2023 - Salı

Özgür Bayraktar babasına çektiyse yaşadık!

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Özgür Bayraktar, başarılı bir iş insanı ve siyasetçi olarak örnek bir kişiliğe sahip.

Propaganda çalışmaları sırasında sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldiğine ilişkin haberi okuyunca, haberin içeriğinden etkilendim ama hemen babası Erdoğan Bayraktar geldi hatırıma.

 

TÜRKİYE’NİN ‘AYDINLIK’ YÜZÜ

Erdoğan Bayraktar, Türkiye Cumhuriyeti’nin en sıkıntılı dönemlerinde dağda/bayırda görev yaparak ülkenin dört bir köşesini aydınlatan elektrik hatlarının döşenmesinde fedakarca çalışmış mühendislerden biri. Ardından kurduğu şirketlerle Ankara ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan, Ahi geleneğinin uygulayıcı temsilcilerinden biri…

 

BABASI GİBİ AHİLİKTEN GELİYOR

Böyle bir babanın oğlu olan Özgür Bayraktar, iş hayatındaki başarısını siyaset alanına da yaymak istiyor. Bu da Ankara’nın, Türkiye’nin, vatandaşın kazanması demek…

Ahilik geleneğinden beslendiği özellikle vurgulayan Özgür Bayraktar’ın şu sözü, bir oyun bile boşa gitmeyeceğinin garantisidir:

- Ülkemiz ve Ankara'mız için üretmek ve çalışmaktan başka yolumuz yok…

 

ÖZDEKİ VE SÖZDEKİ KARAKTER…

Türkiye Yüzyılından, hedeflerden, medeniyet ve tarih mirasından, başarıdan, üretimden söz eden Bayraktar’ın sözleri, klasik bir siyasetçi tipinin ötesinde özellikler taşıdığını gösteriyor.

Diyor ki:

- Anadolu'nun bağrından gelen ve ahilik kültürü ile yetişen bir kardeşiniz olarak sizleri mecliste layıkıyla temsil edeceğimi bilmenizi isterim…

- Yerli ve milli kazanımlarımız çok önemli… Dosta düşmana karşı başımızı dik tutan yerli ve milli kazanımlarımız olduğunu unutmamalıyız.

- İstihdamı, yatırımı, ihracatı ve büyümeyi genişletip geliştirmek için Türkiye'miz, vatanımız, bayrağımız ve değerlerimiz için sandıkta oylarımıza sahip çıkacağız.

- Ülkümüzden de ülkemizden de asla vazgeçmeyeceğiz…

- 14 Mayıs'ta zafer ile istiklalimize, istikbalimize, davamıza ve Türkiye'mizin geleceğine sahip çıkacağız.

- Bizim anlayışımıza göre toplumsal uzlaşmanın dinamikleri milliyetçilik ve demokrasidir.

- Önce vatanım ve milletim diyen herkesle hep birlikte' beraberiz…

Ne diyelim, böylesine halisane ve idealistçe düşünen, yaşayan siyasetçilerin yolu da bahtı da açık olsun…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.