Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

Osman Köksal ağabeyi kaybettik...

Son yıllarda bizleri yalnız bırakanlar arasına Yozgat’ın bilinen ve sevilen isimlerinden iş insanı Osman Köksal da katıldı. Bir Yozgat markası olan Köksallar Mobilya’nın sahibi olarak Türkiye genelinde başarılara imza atan ekibe komuta eden Osman Köksal ağabey, köylümdü, akrabamdı. O, Gökçekışla’yı Gökçekışla da onu çok severdi. Yozgat da öyle… Merhum Yılmaz Göksoy hocamız hayattayken bizi Gökçekışla’ya gönderip haber yaptırması o sevdanın eseriydi…   BİRKAÇ SAAT ÖNCEYDİ Gazetelerimiz ANKHABER ve HABER HEYBESİ’ni paylaştığım anda ilk tebrik eden olurdu her daim. Yine öyle oldu. Saat 19.17-19.22 arası yazıştık… Ve sonra kara haber… Böyle olaylar, ölüm gerçeğini insanın yüzüne bir tokat gibi vuruyor. Hele yaz aylarında, oğlu kadar sevdiği Oktay Yıldırım’ın bahçesinde yaptığımız sohbetleri hatırladıkça ne diyeceğimi, ne yapacağımı şaşırıyorum… 10 günü aşan bir süredir yaşadığım rahatsızlığı ezen bir büyük acı hissettirdi bu ölüm bana…   RAHATSIZLIĞI VARDI… Öğrendim ki, kısa süre önce yaşadığı kalp krizinin ardından geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası sağlık kontrolü için Ankara’da bulunuyormuş. Burada rahatsızlanarak vefat etmiş canım abim… Hakkında yazdığım ve yazacağım çok şey var… Kardeşi Alpaslan ve oğlu Hakan’a kavuştu… Gökhan ve Şerafettin ile Gül kardeşlere ve dedesinin adını taşıyan torunu Osman’ın şahsında tüm aileye baş sağlığı ve sabır diliyorum… Yozgat’ın sevilen simalarındandı. Vefatı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü. Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun…   BİR YAZIMDAN ALINTI… Gülmeyi, güldürmeyi bilenlerdendi… Yazacağım epeyce not var ama 20 yıl önce hakkında yazdığım bir yazıda yer alan şu dörtlük ile uğurlamak istiyorum canım abimi: Gökçekışla onun doğduğu köyü Atası üretti her mobilyayı Döşese jüpiter, marsı, dünyayı Osman Köksal o an murada erdi (Fotoğraf: https://www.yozgatcamlik.com/)
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2023 - Cumartesi

Osman Köksal ağabeyi kaybettik...

Son yıllarda bizleri yalnız bırakanlar arasına Yozgat’ın bilinen ve sevilen isimlerinden iş insanı Osman Köksal da katıldı.

Bir Yozgat markası olan Köksallar Mobilya’nın sahibi olarak Türkiye genelinde başarılara imza atan ekibe komuta eden Osman Köksal ağabey, köylümdü, akrabamdı.

O, Gökçekışla’yı Gökçekışla da onu çok severdi. Yozgat da öyle…

Merhum Yılmaz Göksoy hocamız hayattayken bizi Gökçekışla’ya gönderip haber yaptırması o sevdanın eseriydi…

 

BİRKAÇ SAAT ÖNCEYDİ

Gazetelerimiz ANKHABER ve HABER HEYBESİ’ni paylaştığım anda ilk tebrik eden olurdu her daim. Yine öyle oldu. Saat 19.17-19.22 arası yazıştık…

Ve sonra kara haber…

Böyle olaylar, ölüm gerçeğini insanın yüzüne bir tokat gibi vuruyor.

Hele yaz aylarında, oğlu kadar sevdiği Oktay Yıldırım’ın bahçesinde yaptığımız sohbetleri hatırladıkça ne diyeceğimi, ne yapacağımı şaşırıyorum…

10 günü aşan bir süredir yaşadığım rahatsızlığı ezen bir büyük acı hissettirdi bu ölüm bana…

 

RAHATSIZLIĞI VARDI…

Öğrendim ki, kısa süre önce yaşadığı kalp krizinin ardından geçirdiği açık kalp ameliyatı sonrası sağlık kontrolü için Ankara’da bulunuyormuş. Burada rahatsızlanarak vefat etmiş canım abim…

Hakkında yazdığım ve yazacağım çok şey var…

Kardeşi Alpaslan ve oğlu Hakan’a kavuştu…

Gökhan ve Şerafettin ile Gül kardeşlere ve dedesinin adını taşıyan torunu Osman’ın şahsında tüm aileye baş sağlığı ve sabır diliyorum…

Yozgat’ın sevilen simalarındandı.

Vefatı ailesini ve sevenlerini derinden üzdü.

Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun…

 

BİR YAZIMDAN ALINTI…

Gülmeyi, güldürmeyi bilenlerdendi…

Yazacağım epeyce not var ama 20 yıl önce hakkında yazdığım bir yazıda yer alan şu dörtlük ile uğurlamak istiyorum canım abimi:

Gökçekışla onun doğduğu köyü

Atası üretti her mobilyayı

Döşese jüpiter, marsı, dünyayı

Osman Köksal o an murada erdi

(Fotoğraf: https://www.yozgatcamlik.com/)

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.