Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

KUTLU Cumhuriyet ve mutlu ANKHABER

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine hediyesi olan ‘Cumhuriyet’ 99 yıl önce bugün ilan edildiğinde, ülkemizde yaşayan insanların pek çoğu ‘Cumhuriyet nimetlerinden’ habersizdi. NASIL OLMASIN? O güne kadar ‘demokrasi’ nedir bilmemiş, ‘seçim’ nedir yapmamıştı… Özellikle kadınlar ve çocuklar, karanlık dünyanın içinde yaşıyordu… Atatürk’ün ‘dün’, yani 28 Ekim 1923’te söylediği o meşhur, “Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz” sözü; o günü, yarını ve bugünleri aydınlatan güneşin doğuşuydu. 29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, Türk halkını çağdaş duygu, düşünce dünyasına ve müthiş bir kalkınma yarışına soktu… Kutlu olsun… Cumhuriyetimizin kutlu olması hepimizin mutlu olması demektir… *** ANKHABER, bu mutluluktan payını doya doya alıyor! 12 yıl önce, genç bir gazeteci olan Orhan Kemal Erkılıç’ın internet gazetesi olarak yayın hayatına dahil ettiği ANKHABER, koronavirüs kabusunun insanları esir aldığı günlerde ve buna rağmen cumhuriyet coşkusunun gönülleri doldurduğu 29 Ekim 2020 tarihinde, bendenizin sahipliğinde basılı gazete olarak yayımlanmaya başladı. Bazı dostlar, “Haftalık gazeteyi neden hafta başı olan pazartesi değil de perşembe günleri çıkarıyorsun” diye soruyordu. İşte bunun için! Cumhuriyetimizin kutlu gününde, o kutluluğu, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet Değerlerine yürekten bağlı bir gazete olmanın mutluluğu ile harmanlamak için… ANKHABER Medya, bu iki yıl içinde ‘haber heybesi’, haberin başkenti’, ‘değerlerimiz’ ve ‘çevrimiçi’ ekleri ile daha da zenginleşti. Sonuç: ANKHABER Medya Grup doğdu. Noktalama tekniği ile ölümsüz eserlere imza atan bir sanatçı olan yazarımız Selma Bora’nın kağıda nokta nokta nakşettiği Atatürk’ün gönüllerimize resmettiği Cumhuriyet Türkiye’nin sunduğu nimetler ve özgürlük sayesinde medya sektörünün her alanında yer edinerek aydınlık yarınlara doğru yürümeye devam edeceğiz. Yaşasın kutlu cumhuriyetimiz… Ve bu kutluluk ile mutluluk yaşayan ANKHABER.
Ekleme Tarihi: 07 Kasım 2022 - Pazartesi

KUTLU Cumhuriyet ve mutlu ANKHABER

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletine hediyesi olan ‘Cumhuriyet’ 99 yıl önce bugün ilan edildiğinde, ülkemizde yaşayan insanların pek çoğu ‘Cumhuriyet nimetlerinden’ habersizdi.

NASIL OLMASIN?

O güne kadar ‘demokrasi’ nedir bilmemiş, ‘seçim’ nedir yapmamıştı…

Özellikle kadınlar ve çocuklar, karanlık dünyanın içinde yaşıyordu…

Atatürk’ün ‘dün’, yani 28 Ekim 1923’te söylediği o meşhur, “Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz” sözü; o günü, yarını ve bugünleri aydınlatan güneşin doğuşuydu.

29 Ekim 1923’te ilan edilen Cumhuriyet, Türk halkını çağdaş duygu, düşünce dünyasına ve müthiş bir kalkınma yarışına soktu…

Kutlu olsun…

Cumhuriyetimizin kutlu olması hepimizin mutlu olması demektir…

***

ANKHABER, bu mutluluktan payını doya doya alıyor!

12 yıl önce, genç bir gazeteci olan Orhan Kemal Erkılıç’ın internet gazetesi olarak yayın hayatına dahil ettiği ANKHABER, koronavirüs kabusunun insanları esir aldığı günlerde ve buna rağmen cumhuriyet coşkusunun gönülleri doldurduğu 29 Ekim 2020 tarihinde, bendenizin sahipliğinde basılı gazete olarak yayımlanmaya başladı.

Bazı dostlar, “Haftalık gazeteyi neden hafta başı olan pazartesi değil de perşembe günleri çıkarıyorsun” diye soruyordu.

İşte bunun için!

Cumhuriyetimizin kutlu gününde, o kutluluğu, Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet Değerlerine yürekten bağlı bir gazete olmanın mutluluğu ile harmanlamak için…

ANKHABER Medya, bu iki yıl içinde ‘haber heybesi’, haberin başkenti’, ‘değerlerimiz’ ve ‘çevrimiçi’ ekleri ile daha da zenginleşti.

Sonuç: ANKHABER Medya Grup doğdu.

Noktalama tekniği ile ölümsüz eserlere imza atan bir sanatçı olan yazarımız Selma Bora’nın kağıda nokta nokta nakşettiği Atatürk’ün gönüllerimize resmettiği Cumhuriyet Türkiye’nin sunduğu nimetler ve özgürlük sayesinde medya sektörünün her alanında yer edinerek aydınlık yarınlara doğru yürümeye devam edeceğiz.

Yaşasın kutlu cumhuriyetimiz…

Ve bu kutluluk ile mutluluk yaşayan ANKHABER.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.