Dursun Erkılıç
Köşe Yazarı
Dursun Erkılıç
 

Bir kahkaha şampiyonu Abdullah Öztoprak da yok artık

Daha dün iyi insan, can dost, Türkiye hizmetkarı bir ağabeyi; Kenan Nuhut’u toprağa vermenin derin üzüntüsünü yaşarken: bu gün de Gündem Gazetesine adım attığım 15 Eylül 1974’te birlikte çalışma şansı bulduğum ve daha sonra farklı yerlerde çalışsak da hep temas halinde bulunduğum bir meslektaşım, ağabeyim olan Abdullah Öztoprak’ı yitirmenin acısı içindeyim.   NEŞE DOLU BİR DOSTTU Son dönemde o kadar çok meslektaşımı ve dostumu kaybettim ki Azrail fazla mesai yapıyor desem yeri! Abdullah Öztoprak, bulunduğu ortamlarda yeri geldikçe attığı keskin kahkahasıyla ‘ben burdayım’ der, esprileriyle ortama neşe katardı. Gündem Gazetesi’nin 1970’lerdeki kadrosunda yer alan isimlerden bazılarıyla ayda bir toplanma geleneği başlatmıştık ama virüs salgını başta olmak üzere çeşitli sebeplerle hem buluşmalarımız aksadı hem de katılımcıların sayısı azaldı.   ZAMAN ZAMAN BULUŞURDUK Siyaset dünyamızın marka isimlerinden Yılmaz Ateş, gazeteci ağabeylerim; Ali Tekin Çağlav, Halim Utlu, Zeki Aparı, bendeniz, Abdullah Öztoprak ağabey ve onun Kara Bekir dediği, buluştuğumuz mekanın sahibi Bekir Kara ile bize eşlik eden diğer dostlarla birlikte 2019 yılı Mart ayında hoş sohbetimiz olmuştu.   ALLAH RAHMET EYLESİN Sayımız azaldıkça, azaldığımızı bilmenin hüznü yüreğimizi yakıyor… Kıymetli ağabeyime rahmet diliyorum… Başta Abdullah Ağabeyin kardeşleri Mehmet ve Bekir Öztoprak meslektaşlarım olmak üzere tüm gazeteci dostlarıma, sevenlerine ve elbette kıymetli ailesine baş sağlığı ve sabır temenni ediyorum…
Ekleme Tarihi: 21 Haziran 2023 - Çarşamba

Bir kahkaha şampiyonu Abdullah Öztoprak da yok artık

Daha dün iyi insan, can dost, Türkiye hizmetkarı bir ağabeyi; Kenan Nuhut’u toprağa vermenin derin üzüntüsünü yaşarken: bu gün de Gündem Gazetesine adım attığım 15 Eylül 1974’te birlikte çalışma şansı bulduğum ve daha sonra farklı yerlerde çalışsak da hep temas halinde bulunduğum bir meslektaşım, ağabeyim olan Abdullah Öztoprak’ı yitirmenin acısı içindeyim.

 

NEŞE DOLU BİR DOSTTU

Son dönemde o kadar çok meslektaşımı ve dostumu kaybettim ki Azrail fazla mesai yapıyor desem yeri!

Abdullah Öztoprak, bulunduğu ortamlarda yeri geldikçe attığı keskin kahkahasıyla ‘ben burdayım’ der, esprileriyle ortama neşe katardı.

Gündem Gazetesi’nin 1970’lerdeki kadrosunda yer alan isimlerden bazılarıyla ayda bir toplanma geleneği başlatmıştık ama virüs salgını başta olmak üzere çeşitli sebeplerle hem buluşmalarımız aksadı hem de katılımcıların sayısı azaldı.

 

ZAMAN ZAMAN BULUŞURDUK

Siyaset dünyamızın marka isimlerinden Yılmaz Ateş, gazeteci ağabeylerim; Ali Tekin Çağlav, Halim Utlu, Zeki Aparı, bendeniz, Abdullah Öztoprak ağabey ve onun Kara Bekir dediği, buluştuğumuz mekanın sahibi Bekir Kara ile bize eşlik eden diğer dostlarla birlikte 2019 yılı Mart ayında hoş sohbetimiz olmuştu.

 

ALLAH RAHMET EYLESİN

Sayımız azaldıkça, azaldığımızı bilmenin hüznü yüreğimizi yakıyor…

Kıymetli ağabeyime rahmet diliyorum…

Başta Abdullah Ağabeyin kardeşleri Mehmet ve Bekir Öztoprak meslektaşlarım olmak üzere tüm gazeteci dostlarıma, sevenlerine ve elbette kıymetli ailesine baş sağlığı ve sabır temenni ediyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.