YAZ KONSERLERİNDE COŞKU

Güncel 12.09.2022 - 00:20, Güncelleme: 12.09.2022 - 00:20
 

YAZ KONSERLERİNDE COŞKU

“Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında Başkentlileri çeşitli etkinlikler ve sanatçılarla bir araya getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana Cimcime Meydanı’nda sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Zara’yı, Gençlik Parkı’nda ise Fettah Can’ı sevenleriyle buluşturdu.
Büyükşehir Belediyesi eylül ayında da Başkentlileri çeşitli kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor. Ankara’nın dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki adresi Haymana Cimcime Meydanı ve Gençlik Parkı oldu. ZARA EN GÜZEL ŞARKILARINI BAŞKENTLİLER İÇİN SÖYLEDİ Haymana Cimcime Meydanı’nda kurulan panayır alanlarında Başkentli çocuklar aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Yüz boyamadan kukla oyunlarına, palyaçolardan çeşitli yarışmalara kadar pek çok etkinliğe katılan aileler ve çocukları unutulmaz anlar yaşadı. Etkinliklerin ikinci gününde ise Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Zara, en güzel şarkılarını Başkentliler için söyledi. Başkentte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Zara,“Benim için halkımızın, milletimizin olduğu her yer çok kıymetli. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuşurken, etkinliğe katılan vatandaşlar duygularını şöyle anlattı: -Ahmet Baran Yörük: “Arkadaşlarımızla birlikte geldik. Çok eğleniyoruz.” -Bedir Sarı: “Mansur Yavaş’a bu organizasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Devamını da bekliyoruz.” -Elif Gök: “Ben 6 senedir Haymana’da yaşıyorum. 6 yıldır ilk defa burada böyle bir platformun kurulduğunu ve böyle bir konserin düzenlendiğini görüyorum. Özellikle çocuklar için panayır alanının kurulduğunu ilk defa gördüm. Bu da Mansur Yavaş sayesinde oldu. Çok teşekkür ederiz.” -Ali Danış: “3 senedir Haymana’da oturuyorum. 3 senedir ilk defa burada böyle bir şey yaşıyoruz. Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.” GENÇLİK PARKI’NDA FETTAH CAN RÜZGÂRI ESTİ Konserlerin bir diğer adresi ise Gençlik Parkı oldu. Sevilen sanatçı Fettah Can, Gençlik Parkı’nda hayranlarıyla buluştu. 7’den 70’e her yaş kesiminden Başkentlinin katıldığı konserde Fettah Can Ankara’da sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bizim için çok keyifli bir buluşma. Bizi Ankaralılarla buluşturduğu için Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Ankara’ya tadı damaklarda kalacak bir müzik ziyafeti sunacağız”dedi. Konsere katılan vatandaşlar ise mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi: -Sinem Çelik: “Fettah Can’ı dinlemeye geldik. Uzun zamandır bekliyorduk. Teşekkür ederiz. Ücretsiz olması da çok güzel çünkü konserler çok pahalı. O yüzden Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği tüm konserlere katılıyoruz.” -Aylin Çaparaz: “Müzik insanı stresten uzaklaştıran çok güzel bir materyal. Büyükşehir Belediyesinin de ücretsiz düzenlediği bu konserler bizler için bulunmaz fırsat çünkü bu sanatçıların konserlerine gitmek şu ekonomide oldukça zor. O yüzden Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.” -Alkın Baran: “Çok eğleniyoruz. Konserlerin ücretsiz olması da çok güzel…” -Gonca Yiğitaslan: “Ankara Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Böyle imkânlar sunuyorlar bize, çok eğleniyoruz. Çok teşekkür ederiz.”
“Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında Başkentlileri çeşitli etkinlikler ve sanatçılarla bir araya getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana Cimcime Meydanı’nda sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Zara’yı, Gençlik Parkı’nda ise Fettah Can’ı sevenleriyle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi eylül ayında da Başkentlileri çeşitli kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı düzenlediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” kapsamında sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturuyor. Ankara’nın dört bir yanında gerçekleştirilen etkinliklerin bu haftaki adresi Haymana Cimcime Meydanı ve Gençlik Parkı oldu.

ZARA EN GÜZEL ŞARKILARINI BAŞKENTLİLER İÇİN SÖYLEDİ

Haymana Cimcime Meydanı’nda kurulan panayır alanlarında Başkentli çocuklar aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Yüz boyamadan kukla oyunlarına, palyaçolardan çeşitli yarışmalara kadar pek çok etkinliğe katılan aileler ve çocukları unutulmaz anlar yaşadı.

Etkinliklerin ikinci gününde ise Türk Halk Müziği’nin sevilen seslerinden Zara, en güzel şarkılarını Başkentliler için söyledi. Başkentte olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Zara,“Benim için halkımızın, milletimizin olduğu her yer çok kıymetli. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuşurken, etkinliğe katılan vatandaşlar duygularını şöyle anlattı:

-Ahmet Baran Yörük: “Arkadaşlarımızla birlikte geldik. Çok eğleniyoruz.”

-Bedir Sarı: “Mansur Yavaş’a bu organizasyondan dolayı çok teşekkür ederiz. Devamını da bekliyoruz.”

-Elif Gök: “Ben 6 senedir Haymana’da yaşıyorum. 6 yıldır ilk defa burada böyle bir platformun kurulduğunu ve böyle bir konserin düzenlendiğini görüyorum. Özellikle çocuklar için panayır alanının kurulduğunu ilk defa gördüm. Bu da Mansur Yavaş sayesinde oldu. Çok teşekkür ederiz.”

-Ali Danış: “3 senedir Haymana’da oturuyorum. 3 senedir ilk defa burada böyle bir şey yaşıyoruz. Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.”

GENÇLİK PARKI’NDA FETTAH CAN RÜZGÂRI ESTİ

Konserlerin bir diğer adresi ise Gençlik Parkı oldu. Sevilen sanatçı Fettah Can, Gençlik Parkı’nda hayranlarıyla buluştu.

7’den 70’e her yaş kesiminden Başkentlinin katıldığı konserde Fettah Can Ankara’da sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Bizim için çok keyifli bir buluşma. Bizi Ankaralılarla buluşturduğu için Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Ankara’ya tadı damaklarda kalacak bir müzik ziyafeti sunacağız”dedi. Konsere katılan vatandaşlar ise mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:

-Sinem Çelik: “Fettah Can’ı dinlemeye geldik. Uzun zamandır bekliyorduk. Teşekkür ederiz. Ücretsiz olması da çok güzel çünkü konserler çok pahalı. O yüzden Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği tüm konserlere katılıyoruz.”

-Aylin Çaparaz: “Müzik insanı stresten uzaklaştıran çok güzel bir materyal. Büyükşehir Belediyesinin de ücretsiz düzenlediği bu konserler bizler için bulunmaz fırsat çünkü bu sanatçıların konserlerine gitmek şu ekonomide oldukça zor. O yüzden Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederiz.”

-Alkın Baran: “Çok eğleniyoruz. Konserlerin ücretsiz olması da çok güzel…”

-Gonca Yiğitaslan: “Ankara Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Böyle imkânlar sunuyorlar bize, çok eğleniyoruz. Çok teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.