Yaşar’dan minik Doğa’ya destek

Sağlık 15.06.2023 - 12:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:09
 

Yaşar’dan minik Doğa’ya destek

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, SMA Tip 1 savaşçısı minik Doğa Canpunar için düzenlenen bağış gecesine ev sahipliği yaptı.
Doğa Canpunar’ın Instagram adresinden canlı yayınlanan geceye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta online olarak katılarak destek verdi. Geceye katılan Yaşar, 2 aylık minik Doğa’nın annesi ve babasına geçmiş olsun dileklerini ileterek, kendi adına destekte bulundu. Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen bağış gecesinde Yaşar’a, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu eşlik etti. “Aileler yardım toplamaya mecbur bırakılmamalıdır” Yaptığı konuşmada, SMA hastası çocuklar ilaçlarına kolaylıkla ulaşabilmeli diyen Yaşar, “SMA hastası olan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda olan çocuk hastalar, maalesef günümüzde kendi imkânları ile ilaca erişmeye çalışıyor. Aileler çocuklarının sağlıklı bir yaşam elde edebilmesi için mücadele veriyor. Bu durumun ortadan kaldırılması gerekmektedir. Sosyal devlet olmak bunu gerektirir. Bugün birçok SMA’lı çocuğumuz, iyileşme olasılığı varken ilacın pahalılığından dolayı hayatını kaybediyor. Hiçbir aile, çocuğunu iyileştirebilmek için bağış toplamak zorunda kalmamalıdır” dedi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, SMA Tip 1 savaşçısı minik Doğa Canpunar için düzenlenen bağış gecesine ev sahipliği yaptı.

Doğa Canpunar’ın Instagram adresinden canlı yayınlanan geceye, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta online olarak katılarak destek verdi. Geceye katılan Yaşar, 2 aylık minik Doğa’nın annesi ve babasına geçmiş olsun dileklerini ileterek, kendi adına destekte bulundu.

Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen bağış gecesinde Yaşar’a, Başkan Vekili Mehmet Kartal ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu eşlik etti.

“Aileler yardım toplamaya mecbur bırakılmamalıdır”

Yaptığı konuşmada, SMA hastası çocuklar ilaçlarına kolaylıkla ulaşabilmeli diyen Yaşar, “SMA hastası olan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda olan çocuk hastalar, maalesef günümüzde kendi imkânları ile ilaca erişmeye çalışıyor. Aileler çocuklarının sağlıklı bir yaşam elde edebilmesi için mücadele veriyor. Bu durumun ortadan kaldırılması gerekmektedir. Sosyal devlet olmak bunu gerektirir. Bugün birçok SMA’lı çocuğumuz, iyileşme olasılığı varken ilacın pahalılığından dolayı hayatını kaybediyor. Hiçbir aile, çocuğunu iyileştirebilmek için bağış toplamak zorunda kalmamalıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.