Veysel Tiryaki’den gençlere kitap tavsiyesi

Yerel 21.02.2024 - 19:59, Güncelleme: 21.02.2024 - 19:59
 

Veysel Tiryaki’den gençlere kitap tavsiyesi

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı ve önceki dönem belediye başkanı Veysel Tiryaki’nin sosyal medya üzerinden başlattığı kitap önerisi serisi, büyük ilgi gördü.
YAYINLADIĞI VİDEOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR Cuma günleri sosyal medya hesapları üzerinden kitap önerisi videoları yayınlamaya başlayan Veysel Tiryaki, ilk hafta mimar Turgut Cansever’in “Kubbeyi yere koymamak” adlı kitabını önerirken, ikinci hafta ise Prof. Hasan Yılmaz’ın “Öğretmenim lütfun bu kitabı okur musun” isimli eserini tavsiye etti. Altındağ Belediye Başkanlığı döneminde pek çok mahallede gençlik merkezleri ve kütüphaneler hizmete açtığını hatırlatan Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, şöyle konuştu:   “Belediye Başkanlığı dönemimde Altındağlı çocuklarımızın ve gençlerimizin edebiyatla, sanatla, sporla büyümeleri için büyük gayret gösterdik. Allah kısmet ederse de yeni dönemde buna dönük projelerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek. ALTINDAĞ’A YENİ NESİL, YAŞAYAN KÜTÜPHANE Mahalle kütüphanelerinin sayısını artıracağız inşallah. Onun dışında Altındağ’da yeni nesil yaşayan kütüphane projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gençlerin uygun koşullarda ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği, araştırma yapabileceği, aynı zamanda çay kahve içerek sosyalleşebileceği büyük bir mekanı kütüphane olarak hizmete açacağız inşallah. İki haftadır gençlere kitap okumayı özendirmek için sosyal medya üzerinden bir uygulama başlattık. Okuduğum ve sevdiğim kitaplara ilişkin önerilerimi bir video ile sosyal medya hesaplarım üzerinden tavsiye ediyorum. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini görüyorum, mutlu oluyorum. Yorumlardan bana da kitap tavsiye edenler oluyor. İmzalı kitap isteyenler oldu. Bunlar da mutluluk verici. Her hafta kitap önerisi yapmaya devam edeceğim inşallah.”
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı ve önceki dönem belediye başkanı Veysel Tiryaki’nin sosyal medya üzerinden başlattığı kitap önerisi serisi, büyük ilgi gördü.

YAYINLADIĞI VİDEOLAR BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Cuma günleri sosyal medya hesapları üzerinden kitap önerisi videoları yayınlamaya başlayan Veysel Tiryaki, ilk hafta mimar Turgut Cansever’in “Kubbeyi yere koymamak” adlı kitabını önerirken, ikinci hafta ise Prof. Hasan Yılmaz’ın “Öğretmenim lütfun bu kitabı okur musun” isimli eserini tavsiye etti.

Altındağ Belediye Başkanlığı döneminde pek çok mahallede gençlik merkezleri ve kütüphaneler hizmete açtığını hatırlatan Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, şöyle konuştu:  

“Belediye Başkanlığı dönemimde Altındağlı çocuklarımızın ve gençlerimizin edebiyatla, sanatla, sporla büyümeleri için büyük gayret gösterdik. Allah kısmet ederse de yeni dönemde buna dönük projelerimiz ve hizmetlerimiz artarak devam edecek.

ALTINDAĞ’A YENİ NESİL, YAŞAYAN KÜTÜPHANE

Mahalle kütüphanelerinin sayısını artıracağız inşallah. Onun dışında Altındağ’da yeni nesil yaşayan kütüphane projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gençlerin uygun koşullarda ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği, araştırma yapabileceği, aynı zamanda çay kahve içerek sosyalleşebileceği büyük bir mekanı kütüphane olarak hizmete açacağız inşallah.

İki haftadır gençlere kitap okumayı özendirmek için sosyal medya üzerinden bir uygulama başlattık. Okuduğum ve sevdiğim kitaplara ilişkin önerilerimi bir video ile sosyal medya hesaplarım üzerinden tavsiye ediyorum. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini görüyorum, mutlu oluyorum. Yorumlardan bana da kitap tavsiye edenler oluyor. İmzalı kitap isteyenler oldu. Bunlar da mutluluk verici. Her hafta kitap önerisi yapmaya devam edeceğim inşallah.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.